Igralka Iva Krajnc Bagola je prava srečnica, to so besede, ki ji jih je ob posebni obletnici namenil soprog

Igralka Iva Krajnc Bagola je prava srečnica, to so besede, ki ji jih je ob posebni obletnici namenil soprog (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
12. 7. 2021

Par sta že lep čas, a romantika nikakor še ni ugasnila.

Naša priljubljena igralka Iva Krajnc Bagola naravnost žari in ne skriva svoje sreče, ki jo je našla v zakonu z marketinškim strokovnjakom in avtorjem knjižne uspešnice z naslovom Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke, Aljošo Bagola. Par ima hčerkico Sofio, vsi trije pa uživajo v vsakem skupnem trenutku.

Pred kratkim sta Iva in Aljoša praznovala peto obletnico poroke, njen soprog pa je ob tej priložnosti objavil nekaj lepih fotografij in še lepši zapis, s katerim se je poklonil svoji Ivi in ganil številne sledilce. "Besede usoda ne moremo izreči ne da bi izrekli tudi ‘Da!’. Usodi sem hvaležen, da sem lahko pred petimi leti svoj ‘Da!’ dahnil najbolj čudoviti ženski na svetu, @ivabagola , ki me prenaša že dobrih enajst let in je že osmo leto krasna mama najini Sofiji," je zapisal Aljoša.

Njegovi sledilci so jima zaželeli še veliko skupnih, srečnih dni, oglasila pa se je tudi Lili Žagar, ki jima je iskreno čestitala ob lepi obletnici in zaželela vse dobro na nadaljnji poti. Enako jima želimo tudi v našem uredništvu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aljoša Bagola (@aljosabagola)