Igralka Nina Ivanič: “Ameriških praznikov nimam rada, saj se mi zdijo umetni!”

Lepa igralka valentinovega sicer ne praznuje, se pa že veseli toplih dni, ki jih bosta s partnerjem preživela v naravi. (foto: Aleksandra Saša Prelesnik, Igor Zaplatil) Aleksandra Saša Prelesnik, Igor Zaplatil
Vir: Story
16. 2. 2017

Čeprav se simpatična igralka Nina Ivanič na malih zaslonih pojavlja vsak dan, ima doma ljubko družinico, dva sinova in moža, s katerimi rada preživlja svoj prosti čas. Pozimi si za razvajanje med štirimi stenami stanovanja vzame nekoliko več časa kot v toplem delu leta ter pravi, da praznikom in slavjem v tem času ne posveča prevelike pozornosti.

Tako kot velik del estradnega sveta tudi Nina ne praznuje prihajajočega praznika zaljubljencev. "Ameriških praznikov nimam rada, saj se mi zdijo umetni in sem pripeljani samo zaradi potrošništva," nam je povedala, ko smo jo povprašali o njenih načrtih s soprogom. "Takšna praznovanja se mi zdijo plehka ter 'instant' in tako jih tudi doživljam," je še dodala Nina, ki se na valentinovo s soprogom nič kaj posebej ne razvaja. "Vedno se sicer spomnim, da je valentinovo, ker so izložbe lepo okrašene, prav tako pa v tem času v naravi že slišiš petje ptic in malce že diši po začetku pomladi," je svoje doživljanje opisala Nina, ki sicer posebne pozornosti ne posveti niti praznovanju gregorjevega. Čeprav sta s partnerjem rada skupaj in si življenje okrasita z drobnimi pozornostmi, praznik zaljubljencev ni na njunem seznamu obdarovanja. "Jaz samo vem, da je ta praznik. Da bi s partnerjem razmišljala o tem, kaj si bova podarila, pa ne. Mladi zaljubljenci naj si podarijo kaj lepega. Kakšne savne v dvoje ali pa masaže v dvoje, vstopnice za gledališče ali kino," je svetovala vsem tistim, ki v noriji tedenskega urnika radi najdejo priložnost za slavje, kot nam je namignila, pa bo iz meseca v mesec tudi zanjo čedalje več priložnosti za veselje, saj sta v toplem delu leta s partnerjem veliko zunaj.

Napisala Kaja Milanič
Fotografije Aleksandra Saša Prelesnik, Igor Zaplatil

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story07/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 07/2017

Story 07/2017, od 09. 02. 2017