Igralka Nina Ivanišin je ponosna na svoje obline

21. 2. 2017 | Vir: Nova
Deli
Igralka Nina Ivanišin je ponosna na svoje obline (foto: Helena Kermelj)
Helena Kermelj

V poletnih mesecih so naši fotografi na hrvaški obali, natančneje na otoku Vis, ujeli priljubljen parček, igralca Klemna Janežiča in Nino Ivanišin, ki sta si privoščila oddih daleč od oči javnosti, ob prihodu domov pa ju je čakalo presenečenje, saj so fotografije pristale na naslovnici naše revije.

Kot je v nedavnem intervjuju priznala Nina, je bila ob fotografijah nemalo presenečena, vendar meni, da smo izmed vseh slik izbrali daleč najboljše. No, lahko ji zaupamo, da ni bilo treba prav nič izbirati, da je na vseh slikah videti dobro s svojimi ženskimi oblinami.

"Rada imam svoje telo in rada imam takšno, kot je. Zavedam se, da ni takšno, kakršne so postave manekenk, pa vendar je moje. Lepo je imeti zdrav odnos do svojega telesa, zato si tega ne pustim zlahka vzeti. Seveda nisem imuna proti opazkam. Moje telo govori neko zgodbo. Včasih se mi zdi, da občinstvo v tem smislu zahteva, da bi morala biti drugačna, kot sem," je povedala igralka, ki na odru brez težav odvrže oblačila, na naslovnicah revij pa se v kopalkah še vseeno ne počuti najbolje. Kljub temu pa menimo, da je Nina pravi dokaz, da se ni treba podrejati nerealnim lepotnim idealom, temveč da je resnična in naravna lepota tista, ki v resnici šteje. Glede na to, da nas oglasni plakati dnevno bombardirajo s slikami suhljatih lepotic, je 'prava ženska postava' prava osvežitev.

Nika Arsovski

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec