Ilka Štuhec je po poškodbi kolena že skočila v plesne čevlje

Ilka Štuhec je po poškodbi kolena že skočila v plesne čevlje (foto: Primož Predalič, Goran Antley, osebni arhiv) Primož Predalič, Goran Antley, osebni arhiv
30. 3. 2018

Alpska smučarka Ilka Štuhec se po poškodbi kolena počasi vrača na bele strmine, ni pa se uspela upreti niti plesu, že to nedeljo jo bomo lahko gledali v šovu Zvezde plešejo.

Ilka Štuhec nikoli ni skrivala, da ples naravnost obožuje in da se rada, ko ima zato priložnost, zavrti po plesnem parketu. Takšna priložnost se ji bo ponudila tudi v nedeljo, ko bo s plesalcem Arnejem Ivkovičem zaplesala v šovu Zvezde plešejo. 

S soplesalcem Arnejem Ivkovičem se že cel teden pridno pripravljata na vajah, za zdaj pa še ostaja skrivnost, kateri ples bosta predstavila v nedeljo zvečer. Sodniki na čelu z vedno strogim Andrejem Škufco bodo do Ilke morda nekoliko bolj prizanesljivi, saj Ilka še vedno okreva po hudi poškodbi kolena, zaradi katere je izpustila celotno smučarsko sezono in celo olimpijske igre, ki se jih je neznansko veselila.

A zdaj je najhujše že mimo, naša odlična alpska smučarka pa kar poka od pozitivne energije in prav zanimivo jo bo videti v nekoliko drugačni vlogi, kot smo jo bili vajeni gledati do zdaj.