Ilka Štuhec nastopila brez modrčka!

Ilka Štuhec nastopila brez modrčka! (foto: Primož Predalič, Goran Antley, osebni arhiv) Primož Predalič, Goran Antley, osebni arhiv
Vir: Nova
26. 3. 2018

Po poškodbi, ki ji je preprečila nastope v olimpijski sezoni, je slovenska smučarka Ilka Štuhec še trdneje prepričana, da se vrne na bele strmine.

Samozavestno Štajerko, znano po pozitivni energiji in simpatičnosti, tako v teh mesecih radi vabijo pred kamere, pred dnevi je nastopila tudi v oddaji Odmevi, kjer je kamera razkrila njeno nagajivost. Ilka tako kot vse predstavnice ženskega spola obožuje lepe obleke, na številnih večernih prireditvah se rada pojavlja v čudovitih kreacijah in tudi tokrat se je odzvala povabilu v studio, za to priložnost pa izbrala eleganten kos z bleščicami. Nič posebnega, boste rekli. Morda res, vendar pa nagajiva Ilka pod obleko ni nosila modrčka. To je opazno razkrila kamera, ki jo je kar velik del prispevka snemala v hrbtni del.

ILKA ŠTUHEC: NASTOPILA  BREZ  MODRČKA!

Očitno naša zimska junakinja sledi trendu iz tujine, številne zvezdnice so namreč osvojile rdečo preprogo, pri tem pa so svojo prsno oporo pustile doma. Ilka je še enkrat znova dokazala, da ji prav nič ne pride do živega in tako je tudi prav. Držimo pestim, da bo to v novi sezoni lahko dokazala tudi na smučkah. 

Besedilo: Maja Muhič // Foto: RTV Slovenija

Priporočamo