Ilka Štuhec še vedno misli na strastno salso

Ilka Štuhec še vedno misli na strastno salso (foto: POP TV) POP TV
3. 4. 2018

Alpska smučarka Ilka Štuhec nikoli ni skrivala, da je velika plesna navdušenka, kar je dokazala tudi v šovu Zvezde plešejo. Strastna salsa pa ji še dan danes ne da miru.

Ilka Štuhec je v šovu Zvezde plešejo dokazala, da ji niso na kožo pisani zgolj pancarji in snežne strmine, temveč tudi plesni parket. V šovu je s svojim soplesalcem odplesala strastno salso in uživala v vsakem trenutku plesa. "Ok, še enkrat, res je bilo fajn. Jaz sem še kar malo pod vtisom in plešem še naprej, kar na smučišču," je Ilka zapisala na Facebooku.

Ilka je s svojim soplesalcem ves teden pridno trenirala in je komaj dočakala nedeljo, ko se je lahko zavrtela v objemu soplesalca Arneja Ivkoviča. Arnej je bil sicer soplesalec voditeljice Natalije Bratkovič, ki je iz šova Zvezde plešejo izpadla že v prvem krogu.

Ilka se počasi pobira po težki poškodbi kolena, ko je morala izpustiti celotno sezono, izpustiti pa je morala tudi olimpijske igre. Zdaj se počasi vrača na bele strmine in verjamemo, da nas bo tudi v novi sezoni razveseljevala z odličnimi rezultati.