Ima Slavko Ivančić zaradi nesreče težave s spominom?

Ima Slavko Ivančić zaradi nesreče težave s spominom? (foto: Breda Krajnc) Breda Krajnc
Vir: Nova
1. 5. 2017

Legendarni primorski glasbenik Slavko Ivančić, ki naj bi si po prometni nesreči, ki jo je imel pred leti, popolnoma opomogel, ne počiva. 

Pred dnevi je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani stopil na veliki oder Popevke, ki je potekala v okviru prireditve nacionalne televizije Dnevi slovenske zabavne glasbe.

Ivančić je v tekmovalnem delu predstavil pesem Med valovi in oblaki izpod rok vrhunskega glasbenega tria ustvarjalcev pesmi – Marina Legoviča, Leona Oblaka in Patrika Grebla.

Čeprav nam je pevec pred časom zatrdil, da se je njegovo zdravje po nesreči vrnilo v prvotno stanje, pa so nas zvesti gledalci Popevke opozorili, da si je primorski pevec pri nastopu pomagal z notnim stojalom, na katerem je bil tekst njegove pesmi, in z enim očesom vidno spremljal napisano.

Slavka smo poskušali priklicati, a nam ni uspelo, smo pa od njegovih bližnjih glasbenih prijateljev izvedeli, da se v zadnjem obdobju pri pevcu občasno pojavljajo težave s spominom. Ivančiću želimo, da čim prej okreva ter nas še naprej osrečuje s svojimi pesmimi in unikatnim glasom.

Alojz Petrovčič

Priporočamo