Ime za otroka Tanje Žagar je izbral njen partner!

Ime za otroka Tanje Žagar je izbral njen partner! (foto: Arhiv Studio Gong) Arhiv Studio Gong
Vir: Nova
12. 10. 2017

Ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk Tanja Žagar je v zadnjih dneh tarča vseh slovenskih medijev, ki se kar bojujejo za pridobitev najbolj ekskluzivnih informacij, povezanih z njenim materinstvom.

Pevka, ki je bila letos glasbeno zelo dejavna, nosečnost pa je pri glasbenem delu ni ovirala, ne skriva, da res že nestrpno pričakuje veseli oktobrski dan, ko se ji bo končno uresničila želja, o kateri je sanjala že kot otrok.

In s kakšnim občutkom pričakuje enega najlepših trenutkov v življenju, rojstvo otroka? Tanja je zadnje dni pred porodom še povedala: "Zdaj pa res že glasno odštevam in se neskončno veselim! Moja nosečnost je potekala brez težav, tako da tudi v teh zadnjih dnevih s trebuščkom zelo uživam. Sploh je lepo zato, ker je dete zdaj še posebej živahno in se na veliko preteguje, brca ... Ta občutek pa je res čaroben," pove Tanja in nadaljuje: "Poroda me ni strah, ampak se nove življenjske izkušnje veselim.

Tanja Žagar

Ker sem sama pozitivno in optimistično naravnana, je takšen tudi moj krog ljudi, s katerimi se družim, in prav zato sem od svojih prijateljic in kolegic, ki so že mame, dobila cel kup pozitivnih misli, nasvetov in spodbud. Vse tisto, kar potrebujemo za prihod novega družinskega člana, je zdaj pripravljeno. Dan, ko bomo 'jedli' rojstnodnevno torto, pa izbira detece. In če se malo pohecam z naslovom svoje zadnje pesmi Baraba: ne glede na to, ali bomo dobili malo 'barabo' ali 'barabinko', meni so všeč imena, v katerih se pojavi črka R. Sicer pa izbiro imena prepuščam partnerju."

Besedilo: Alojz Petrovčič