In finalisti četrte sezone Znan obraz ima svoj glas so ...

In finalisti četrte sezone Znan obraz ima svoj glas so ... (foto: Pop tv) Pop tv
11. 12. 2017

V ciljni črti letošnje, četrte sezone oddaje Znan obraz ima svoj glas so v finalno četverico vstopili čudovita Lea Sirk, pronicljiv Mitja Šinkovec, vsestranski Luka Sešek in energičen Marijan Novina.

Finaliste v finalni oddaji naslednjo nedeljo čakajo vloge, katerih izbor bo nekoliko drugačen, kakor smo ga bili navajeni do sedaj. Nastopajoči so si vloge, ki so jih stilsko blizu, namreč izbrali sami. Mitja Šinkovec se bo tako prelevil v Željka Joksimoviča, Lea Sirk si je postavila izziv in sicer upodobila bo zvezdnico, ki jo neizmerno spoštuje. V finalnem večeru bo Sia. Luka Sešek bo finale zapeljal s čutno balado in postal bo Johnny Logan. Marijan Novina pa bo čuten Robbie Williams.

Anina, Nika Zorjan, Klemen Mramor – Clemens in Ljubica Špurej Jazbinšek pa bodo zablesteli v duetih Lionel Richie in Diana Ross ter Aqua. Kdo se bo prelevil v katerega pa bomo izvedeli naslednjo nedeljo, 17. decembra v finalni oddaji Znan obraz ima svoj glas.

Vtise in izseke minule oddaje Znan obraz ima svoj glas si lahko ogledate v tokratni fotogaleriji. Mitja Šinkovec je v dvojni vlogi Willie Nelson in Julia Iglesiasa odnesel z najboljšo imitacijo večera medtem ko so tudi ostali v svojih vlogah naravnost zablesteli. Prav k vsaki oddaji in imitaciji je osem nastopajočih vsako nedeljo dodal svojstven pečat tudi s svojim izgledom, za katerega skrbita maska Mirjam Kavčič in kostumografija Tanja Birgmajer.

Priporočamo