Indira Ekić brutalno iskreno o svojem telesu, sama pravi, da si tega res ni mislila ...

21. 7. 2023
Deli
Indira Ekić brutalno iskreno o svojem telesu, sama pravi, da si tega res ni mislila ... (foto: https://www.instagram.com/indiraekic/)
https://www.instagram.com/indiraekic/

Naša postavna vplivnica se je v javnosti že večkrat razgovorila o tej temi - čeprav je mislila, da ji tega več ne bo treba storiti.

Spletna vplivnica in podjetnica Indira Ekić uživa v vsakem trenutku svojega življenja. Ob strani ji vedno stoji njen srčni izbranec Matic, s katerim sta trdno povezan par. Širša javnost je simpatično Indiro spoznala v šovu The Biggest Loser, ko ji je uspelo izgubiti kar precej kilogramov in izklesati svojo postavo.

Preberite še: Kaaaj?! Po rojstvu dvojčkov ima zdaj naša voditeljica tako postavo, ki jo je pokazala v noro dobrih bikinkah!

No, letos sta z Maticem nastopila v šovu Super par in odnesla zmago. Ker je bila spet v soju žarometov, so se številni ukvarjali z njenim videzom - pridobila je nekaj kilogramov, a se sama s tem ni preveč obremenjevala. In kako odgovarja dežurnim kritikom? Nadvse odločno!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INDY BEAUTY (@indybeauty_si)

Za revijo Lady je prostodušno dejala, da se je zredila ter dodala: "Pa kaj potem. Ne obremenjujem se s kilogrami, pa čeprav sem od takrat pridobila skoraj vse kilograme, ki sem jih v šovu izgubila. Sem pa od lanskega snemanja šova Super par izgubila že deset kilogramov. Ponosna sem na svojo postavo z oblinami in taka, kot sem, se dobro počutim, " je bila neposredna Indira.

Mogoče vas zanima: Jana Morelj je v tej (presenetljivi) družbi resnično uživala, ni skrivala, kako se počuti

Dodala je, da rada pokaže postavo in se temu primerno tudi oblači. "Rada pokažem postavo in se temu primerno tudi oblačim. Brez slabe vesti oblečem tudi kakšen bolj oprijet kos garderobe. To so moji kilogrami in ponosno jih nosim. Poleg tega sem taka, kot sem, všeč tudi Maticu, ki pravi, da ga veseli, ker ima kaj za prijeti." «

Dodala je še, da si ni mislila, da se bodo ljudje tako ukvarjali z njenimi kilogrami. Pri vsem skupaj pa je zagotovo najpomembnejše to, da se v svoji koži počuti dobro in da tega ne skriva. Njena samozavest, ki si jo je pridobila, je nesporna - in je res prava vzornica za druga dekleta, ki imajo kakšen kilogramček odveč.

BONUS VIDEO: Janja Kogovšek, mag. prehrane, se ukvarja s prehranskim svetovanjem, deluje pa tudi pod Instagram profilom Nutrika. S svojim znanjem Janja posameznikom pomaga na poti do uravnotežene prehrane, največ pa se ukvarja z veganstvom oziroma rastlinsko prehrano.