Indira Ekić: "Hvaležna sem za čudovitega fanta, ki razume moje sanje."

Indira Ekić: "Hvaležna sem za čudovitega fanta, ki razume moje sanje." (foto: MMk) MMk
17. 4. 2018

Indira Ekić, ki je v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija izgubila skoraj 30 kilogramov, trenutno živi svoje sanje in uživa kot že dolgo ne.

Ko je Indira Ekić vstopila v prvo sezono šova The Biggest Loser Slovenija je bila vse prej kot srečna in samozavestna. Njen vsakdan se je vrtel okoli hrane, o gibanju pa ni kaj veliko razmišljala. Za njo je bil boleč ljubezenski brodolom, ki jo je povsem potrl. Zaradi odvečnih kilogramov, ji je fant dejal, da ga nič več ne privlači.

A danes je njeno življenje povsem drugačno. Po koncu šova je dobila vlogo komentatorke v oddaji Od težaka do junaka, v šovu The Biggest Loser Slovenija pa je našla tudi srčnega izbranca Matica Kolenca, s katerim neznansko uživa. "Hvaležna sem za družino, ki me podpira, za ta prave prijatelje, ki so vedno ob meni, za čudovitega fanta, ki razume moje sanje in mi nesebično pomaga, da jih doseževa skupaj," je na Facebooku zapisala Indira, ki se ne ozira na zavistne komentarje, ki blatijo njeno ime in ji ne privoščijo uspeha.

"Kljub temu, brez ličenja v mojem življenju ne gre, sledim svojim sanjam in moja kariera gre še samo strmo navzgor, delam brez počitka in zaradi tega nizam uspehe eden za drugim. Veste kaj je tukaj najlepše? Da pri vsem tem neznansko uživam! Komaj čakam jutranjo budilko in dišečo kavico, ki jo spijem s prvo stranko," je še zapisala Indira, ki trenutno živi svojo pravljico in je srečnejša kot kdajkoli prej v življenju.