Indira Ekić ima danes izklesan trebušček, takšna pa je bila videti, ko je vstopila v šov The Biggest Loser, poglejte si fotografijo

27. 4. 2020
Deli
Indira Ekić ima danes izklesan trebušček, takšna pa je bila videti, ko je vstopila v šov The Biggest Loser, poglejte si fotografijo (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

Indiro Ekić je širna Slovenija spoznala v šovu The Biggest Loser Slovenija, kjer je prišla vse do finala in pošteno izklesala svojo postavo.

Indira Ekić se danes lahko pohvali z zavidanja vredno postavo, ki jo rada pokaže vsakič, ko ima za to priložnost. A vedno ni bilo tako.

Ko se je Indira prijavila v šov The Biggest Loser Slovenija je bila njena postava videti povsem drugačna, imela pa je skoraj 30 kilogramov več. Po treh mesecih šova je prišla vse do finala, domov pa odkorakala z izklesano postavo in do ušes zaljubljena.

V šovu je spoznala svojega srčnega izbranca, trenerja Matica Kolenca in med njima so hitro preskočile iskrice, ki se iskrijo vse do danes.

Danes je Indira videti povsem drugače, na svojo srčno izbranko pa je zelo ponosen tudi njen srčni izbranec, ki jo seveda vzpodbuja pri vsakodnevnih treningih in gibanju.

Ko je nedavno vozila skiro, je bilo kaj hitro jasno, da tudi v času karantene ni pozabila na svojo postavo, še več, zdi se, da je videti bolje, kot kdajkoli prej in verjetno jih ni malo, ki ji zavidajo, kako ji uspe, da ostaja v tako zelo dobri formi in je povsem pripravljena na poletje, ki je tik pred vrati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Živim za trenutek, ne za včeraj, ne za jutri ampak za zdaj 🌞 . . Time is free, but it’s priceless ❤️

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord