Indira Ekić ima zaradi brutalnega hujšanja še danes zdravstvene težave

Indira Ekić ima zaradi brutalnega hujšanja še danes zdravstvene težave (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
2. 2. 2022

Indira Ekić je kilograme pred leti topila v šovu The Biggest Loser, kjer ji je uspelo izgubiti skoraj 30 kilogramov, a posledice tega hujšanja čuti še danes.

"Gledam se, ne morem verjeti, da sem to jaz. Nisem si podobna, prazni pogled, priseljen nasmeh. Kako sem zdržala? Metabolizem me še danes heca zaradi tega. Šok, ki sem ga zadajala telesu, mi ne bo oprostil tako hitro," je Indira Ekić nedavno zapisala na na svojem Instagram storyju, kjer je mnoge presenetila, ko je razkrila, kako zelo brutalno je stradala, da je prišla do finala in izgubila 30 kilogramov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Indira je priznala, da ne samo, da se je odrekala hrani, odrekala se je tudi vodi, vse zato, da bi ji uspelo v šovu. "Ženska trma me je gnala do konca. Kar je pomenilo še manj hrane in več treningov. Dokler nisem prišla do minimuma. Eno kuhano jajce z zelenim čajem na dan. S tremi trening na dan, vsemi izzivi, snemanji in izjavami, ki so bile potrebne za snemanje oddaje," je bila odkrita.

Danes se zaveda, da pristop verjetno ni bil najbolj pravi, obenem pa ne skriva, da jo znova čaka bitka s kilogrami, ki so se ji nabrali po koncu šova. No, a tokrat bo lažje, saj ji bo ob strani stal njen Matic, ki jo vedno in povsod v vsem podpira.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)