Indira Ekić je neverjetno izklesana: Pokazala je, kaj počne za svoje trebušne mišice, ostali boste brez besed

Indira Ekić je neverjetno izklesana: Pokazala je, kaj počne za svoje trebušne mišice, ostali boste brez besed (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
24. 7. 2020

Čeprav se zdi, da si nekateri ljudje preoblikujejo telo z malo truda, je to daleč od resnice.

O tem zgovorno priča primer Indire Ekić, ki se je slovenskim gledalcem zapisala v srce v šovu The Biggest Loser, saj je izgubila precej kilogramov in si dodobra utrdila telo. A za tem stoji veliko predanega dela.

Lepa Indira tega ne skriva in s svojimi sledilci pogosto deli utrinke z napornih treningov, ob tem pa poda še kakšen nasvet, kako se uspešno lotiti vadbe. Njen princip je dobro znan: nikoli ne obupaj! To sama pokaže s svojim primerom - tokrat je razkrila, kaj vse počne za svoje trebušne mišice. Mirno lahko rečemo: Punca, kapo dol za vztrajnost in moč.

"Prvo sem jokala, potem sem najdla tisoč izvirnih izgovorov, po mesecu dni sem spet videla moje sramežljive trebušne mišice. Ohhhh, zdaj je postalo pa vse največji užitek," je prostodušno zapisala Indira ob prizoru njenega treninga, ki se ne zdi čisto nič nedolžen. A rezultat je tu: utrjen trebušček z definiranimi mišicami in postava, ki pritegne poglede, kjer koli se pojavi. Ja, lepo telo res ni samoumevno.