Indira Ekić je ponosna na svoje telo, pokazala je, kako je zdaj videti v kopalkah in dokazala, da je TO čisto nič ne moti!

25. 5. 2023
Deli
Indira Ekić je ponosna na svoje telo, pokazala je, kako je zdaj videti v kopalkah in dokazala, da je TO čisto nič ne moti! (foto: https://www.instagram.com/indiraekic/)
https://www.instagram.com/indiraekic/

Priljubljeno spletno vplivnico in mojstrico ličenja številni gledalci radi spremljajo v šovu Super par. V preteklosti je bila deležna nekaj kritik na račun svoje telesne teže, a z zlobneži se je naučila kar hitro in odločno opraviti!

Indira Ekić je zagotovo ena od tistih znanih Slovenk, ki se ne ozira na mnenja drugih in pogumno ter z dvignjeno glavo koraka po svoji (uspešni) življenjski poti. Spoznali smo jo kot mlado dekle, ki se je udeležilo prve sezone šova The Biggest Loser, v katerem je izgubila kar precej odvečnih kilogramov in se prikupila mnogim gledalcem.

Preberite še: Anamaria Goltes končno pokazala, kje se potepata z njenim Luko in kakšna družba ju obkroža

Z nastopom v šovu super par pa so se v javnosti pojavili ne prav prijazni komentarji o njeni kilaži, saj se je zredila. Sama se na nesramne besede zavistnežev ne ozira in mirno živi svoje življenje, v katerem uživa v vsakem trenutku. Za revijo Lady je pred kratkim dejala, da se ne obremenjuje s kilogrami, pa čeprav je od snemanja šova dobila skoraj vse kilograme, ki jih je takrat izgubila.

Morda vas zanima: Tako presenečenje je za rojstni dan doživela Tina Gaber, njen srčni izbranec se je res zelooo potrudil

Kako samozavestno in dobro se počuti v svoji koži, je kar sama pokazala svojim spletnim sledilcem, saj je v Instagram zgodbi delila utrike, ki so nastali na snemanju promocijskih materialov za njeno blagovno znamko. Oblekla si je čudovite, enodelne modre kopalke in posnela "selfie." Lahko se mirno strinjamo, da ji prav nič ne manjka in da je prelepa!

Pokazala je tudi krajši posnetek, na katerem se sprehaja ob bazenu. Sama je resničen dokaz, da je samozavest tista, ki polepša vsako žensko in da se res ne gre obremenjevati z mnenjem drugih ljudi - tako o kilaži kot o drugih zadevah, ki se tičejo posameznika. Ob tem ji lahko samo sporočimo: Indira, kapo dol! Res ste prava vzornica in samo z dvignjeno glavo naprej.

Morda vas bo zanimal pogovor, ki ga vodi Borut Pahor:

 

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu