Indira Ekić je tako uživala na dopustu, v kopalkah je pokazala svoje bujne obline in kritikom s temi besedami zaprla usta!

Indira Ekić je tako uživala na dopustu, v kopalkah je pokazala svoje bujne obline in kritikom s temi besedami zaprla usta! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
22. 9. 2021

V zadnjih dneh vreme pri nas ni najbolj prijazno, temperature niso poletne, a nekateri še vedno uživajo v krajih, kjer jih greje toplo sonce.

Indira Ekić, mojstrica make-upa in vplivnica, ki se je gledalci dobro spomnijo iz šova The Biggest Loser, v katerem ji je uspelo izgubiti precej kilogramov in oblikovati svojo postavo, zdaj uživa v zasluženem oddihu. Odpravila se je v Grčijo, natančneje na grške Karibe oziroma v Lefkado.

"Vsakič ob pogledu na smaragdno morje ostaneva brez besed. Vsak dan rečeva, da to je najlepša plaža in spet naslednji dan prideva na še lepšo. Strinjava se oba! Daleč najboljši dopust do zdaj," je med driugim zapisala ob sliki, na kateri jo lahko občudujemo v enodelnih kopalkah, v katerih je resnično super.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

A očitno je njena druga objava na Instagram storyju naletela na kritike, saj se je Indira kmalu oglasila z drugo fotografijo in z iskrenim zapisom.

"Včerajšnji doseg storijev je bil največji odkar obstaja moj profil. Še cel dan ste reaktali na story, kjer kažem svoj bauhec brez mišic. A bi si mislili, da sem ista jaz v puberteti sedela na plaži v črnih dolgih hlačah? Ker je bilo moderno, da si skinny brez oblin. Včerajšnja sporočila so potrdilo in burja v jadra, da še bolj pokažem svoj bauhec in čudovito realnost. Hvala vam. Ne predstavljam si, kaj delajo te aplikacije (ki nas z enim klikom naredijo popolne) mladim puncam, ki iščejo inspiracijo na instagramu.

Drage moje noben ni tako postaven in lep kot kaže instagram, stopimo iz najtežje cone popolnosti in pokažimo mladini, da so obline, celulit in bauhec del vsake čudovite ženske. Seveda ne podpiram Mc’Donaldsa in sedenja za ekranom cele dneve. Ampak normalno fizično aktivnost, kvalitetno hrano, ker se bomo zaradi tega imele rajši. Podpiram pa čokolado ob PMSjih, sladolede in vse kar nam nariše nasmeh na obraz!

Še enkrat! Raje srečna in sita kot lačna in tečna! Tole," je bila odločna Indira.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Priporočamo