Ste že videli to obleko Indire Ekić, o kateri zdaj govori cela Slovenija?!

9. 6. 2023
Deli
Ste že videli to obleko Indire Ekić, o kateri zdaj govori cela Slovenija?! (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Vplivnica Indira Ekić ne skriva, da se v svoji koži odlično počuti in da se na zlobne jezika prav nič ne ozira.

Indira Ekić, znana slovenska vplivnica, je na izbor za Fatalno žensko prišla v družbi svojega zaročenca Matica Kolenca, kar je pritegnilo veliko pozornosti medijev in oboževalcev. Posebno presenečenje je bilo, da sta se odločila za barvno usklajenost in oba sta izbrala črno barvo oblačil.

Indira je v črni oprijeti obleki izstopala in pokazala vse svoje čare. Kljub nekaterim obsojanjem zaradi nekaj več kilogramov, ki so bila še posebej izpostavljena med udeležbo v šovu Super par, je Indira s svojim videzom dokazala, da je izjemno zapeljiva in samozavestna. S svojo drzno obleko je pokazala, da ji kilogrami ne predstavljajo ovire pri tem, da bi se počutila privlačno in ponosno na svoje telo.

S svojim samozavestnim nastopom je Indira pustila mnoge brez besed. Njen videz je bil vse prej kot neopažen, saj je s svojo podobo pokazala, da je samozavestna in sprejema svoje telo v celoti. V trenutku je uspela utišati kritike, ki so jo obsodili zaradi nekaj dodatnih kilogramov, ter dokazala, da je pomembno sprejeti sebe takšnega, kot si, ter se ne ozirati na negativna mnenja drugih.

Indira in Matic sta kot par zablestela na izboru za Fatalno žensko, s svojo usklajenostjo pa sta dokazala tudi njuno harmonijo in povezanost. Njuno oblačenje v isti barvi je simboliziralo njuno skupno moč in podporo, saj sta se odločila stopiti skupaj ter se ne ozirati na zunanje kritike.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Indira Ekić je s svojim pojavom na izboru za Fatalno žensko dokazala, da je samozavestna ženska, ki se ne pusti omajati negativnim mnenjem drugih. Njen videz je bil brez dvoma seksi, kar je dokazalo, da privlačnost ni odvisna od števila kilogramov, temveč od samozavesti in ljubezni do sebe. S svojim zgledom je navdihnila mnoge, da sprejmejo in ljubijo svoje telo ter se izražajo s ponosom, ne glede na zunanje sodbe.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem