Indira Ekić na Santoriniju uživa v intimnih trenutkih s svojim fantom

Indira Ekić na Santoriniju uživa v intimnih trenutkih s svojim fantom (foto: Planet TV) Planet TV
27. 7. 2018

Indira Ekić letošnje poletje živi svojo pravljico, s svojim srčnim izbrancem Maticem Kolencem uživa na romantičnem dopustu na Santoriniju.

Indira Ekić, ki je v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija prišla vse do finala, je v drugi sezoni komentirala dogajanje v hiši v oddaji Od težaka do junaka. Trenutno pa se potepa po Grčiji, kjer uživa kot že dolgo ne. S svojim fantom Maticem Kolencem se je odpravila na Santorini, kjer uživata v družbi drug drugega in živita svojo ljubezensko pravljico.

"Če niste naredili takšne fotografije, potem je kot, da ne bi bili na Santoriniju. Ne vem, če veste, ampak niti malo enostavno ni narediti takšne fotografije Santorinija," je postavna Indira napisala na svojem Instagramu, kjer je objavila fotografijo poljuba s svojim Maticem.

Indira, ki je v prvi sezoni kot edina ženska predstavnica prišla vse do finala šova The Biggest Loser Slovenija, tudi nekaj mesecev po koncu šova ohranja vitko postavo in skrbi za svoje telo in dela zdrave prehranske odločitve.