Indira Ekić našla čudežno rešitev, kako se najlažje upreti sladkarijam

Indira Ekić našla čudežno rešitev, kako se najlažje upreti sladkarijam (foto: Planet TV) Planet TV
18. 5. 2018

Indira Ekić je v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija shujšala skoraj 30 kilogramov. Še dan danes ohranja vitko linijo, a priznava, da ves čas hrepeni po sladkarijah.

Indira Ekić, ki jo trenutno lahko spremljamo v komentatorski oddaji Od težaka do junaka, je razkrila, da tudi po koncu šova še vedno vztrajno trenira in da pazi, da je njena prehrana zdrava, preglavice pa ji delajo sladkarije.

"Edino, kar me res izziva je ta sladkarija in zdaj sem ugotovila, da naj bi te tablete kroma učinkovale, da ti dejansko zmanjšajo željo po sladkem. Tako, da zdaj delam na tem, preizkušam in vam sporočim, kako mi bo šlo," je v oddaji optimistično povedala Indira, ki srčno upa, da bi se ji končno uspelo upreti sladkim pregreham.

Ne glede nato, da se od časa do časa pregreši, pa je Indira tudi nekaj mesec po koncu šova videti izjemno vitka, njena postava je zdaj še bolj oblikovana in izklesana, zato si verjetno nihče ne bi upal reči, da si lepa plavolaska od časa do časa privošči tudi kakšen košček čokolade.