Indira Ekić nič več plavolaska, zdaj je videti povsem drugače

Indira Ekić nič več plavolaska, zdaj je videti povsem drugače (foto: MMk) MMk
10. 4. 2018

Indira Ekić je v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija prišla vse do finala. V šovu je shujšala skoraj 30 kilogramov, danes pa je videti povsem drugače.

Plavolaske, ki smo jo gledali v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija ni več. Indira Ekić je zdaj povsem drugačna. Najprej je shujšala skoraj 30 kilogramov, v šovu pa je našla tudi srčnega izbranca, njeno srce je ukradel simpatični osebni trener Matic Kolenc, ki je bil v šovu pomožni trener.

A s tem spremembe za Indiro Ekić še ni konec. Nedavno je vse okoli sebe presenetila z novo barvo las. Če smo jo bili do zdaj vajeni kot plavolaske, je danes videti povsem spremenjena. Indira se je odločila, da bo v pomlad vstopila z roza barvo las. Nedavno se je pred fotografski objektiv postavila sredi parka Tivoli in osupnila z novo podobo.

Indira, ki se je s Ptuja preselila v Ljubljano, kjer uživa v družbi svojega srčnega izbranca, je tri mesece po koncu šova videti povsem spremenjena, srečna in polna energije. Vam je všeč ali vam je bila bolj všeč kot plavolaska?