Indira Ekić o letu, ki je za njo

Indira Ekić o letu, ki je za njo (foto: Planet TV) Planet TV
14. 1. 2019

Vsekakor se lahko mirno strinjamo, da je za Indiro Ekić iz šova The Biggest Loser zagotovo pestro in zanimivo leto, ki ji je prineslo veliko sprememb.

Tako pravi tudi sama, saj je na svojem Instagram profilu delila sledeči zapis: "Turbulentno leto je za mano, spremembe na vseh področjih mojega življenja, mentalne igrice s hrano, kilca gor, kilca dol, pogosto krat sem mnenja, da imam raje dve kili več, kot, da sem obsedena s kalorijskim vnosom in telovadbo, pizza ali garanje izven cone udobja?.. še kr se iščem... Hvala vsem, ki mi stojite ob strani, podpora, ki jo dobivam s strani vas, drage sledilke/sledilci je neverjetna! Na negativne komentarje se sploh ne obračam, saj so le odraz njih samih. Vsi tisti, ki le čakate na to, da se bom zredila, spremljajte moje uspehe. Izkušnje, ki sem jih pridobila tekom transformacije vsakodnevno rada delim z vami, vas motiviram, to je najmanj kr lahko naredim, saj želim, da občutite to srečo in moč, ko dosežete svoje cilje in oblečete konfekcijsko številko, ki ste si od nekdaj želeli."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turbulentno leto je za mano, spremembe na vseh področjih mojega življenja, mentalne igrice s hrano, kilca gor, kilca dol, pogosto krat sem mnenja, da imam raje dve kili več, kot, da sem obsedena s kalorijskim vnosom in telovadbo, pizza ali garanje izven cone udobja?.. še kr se iščem... 🤷‍♀️ . . Hvala vsem, ki mi stojite ob strani, podpora, ki jo dobivam s strani vas, drage sledilke/sledilci je neverjetna! Na negativne komentarje se sploh ne obračam, saj so le odraz njih samih. Vsi tisti, ki le čakate na to, da se bom zredila, spremljajte moje uspehe :) . . Izkušnje, ki sem jih pridobila tekom transformacije vsakodnevno rada delim z vami, vas motiviram, to je najmanj kr lahko naredim, saj želim, da občutite to srečo in moč, ko dosežete svoje cilje in oblečete konfekcijsko številko, ki ste si od nekdaj želeli. 🔥 . . Healthy life - healthy mind -motivation - dedication - focus - selflove You can do that 💪

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on

Njeni sledilci so objavo pospremili z navdušenjem in hkrati priznali, da jo občudujejo. Nekdo je zapisal: "Tele mentalne igrice so nekaj, kar mislim da mora dati čez vsak, ki se je kdaj boril s težo. Pa naj bo to 2 ali 50 kg. Glede na to, da si tako pridna že tolko časa, verjamem. da ti bo uspelo. Je počasno vzpenjanje po stopničkah. Si že daleč prišla in še boš! Kapo dol za ves trud in spremembo sebe. Marsikomu vzor."