Indira Ekić o svojem bujnem dekolteju: "To je zgolj takšen modrček."

Indira Ekić o svojem bujnem dekolteju: "To je zgolj takšen modrček." (foto: Planet Tv) Planet Tv
14. 5. 2018

Indira Ekić, ki je v šovu The Biggest Loser Slovenija izgubila skoraj 30 kilogramov, je nedavno presenetila z drugačnim dekoltejem.

Indiro Ekić smo v lanski sezoni šova The Biggest Loser Slovenija lahko spremljali, kako bije bitko z odvečnimi kilogrami. Pred televizijskimi kamerami ji je uspelo stopiti skoraj 30 kilogramov, svojo vitko postavo pa vztrajno ohranja tudi po koncu šova.

Potem ko se ji je pred časom uresničila goreča želja in si je pri lepotnem kirurgu popravila nos, naj bi imela zdaj željo popraviti tudi prsi. A, ko se je nedavno v oprijeti modri obleki pojavila v komentatorski oddaji Od junaka do težaka, je bilo videti kot, da se je z njenim oprsjem že nekaj dogajalo. "Danes je tvoj dekolte videti zelo balkanski," ji je navrgla voditeljica Jasna Kuljaj. "Samo na Pink TV še lahko vidimo takšnega."

Indira je v oddaji hitro pojasnila, v čem je skrivnost njenega bogatega dekolteja. "To je zgolj takšen modrček," je dejala in nato dodala, da njeno oprsje za zdaj še vedno ostaja naravno.