Indira Ekić o svoji sestri zapisala ganljivo resnico

Indira Ekić o svoji sestri zapisala ganljivo resnico (foto: Blaž Vatovec) Blaž Vatovec
5. 9. 2018

Resničnostna zvezdnica Indira Ekić tudi mesece po oddaji The Biggest Loser Slovenija ohranja vitko postavo in rada stopi pred fotografski objektiv, še posebej, če lahko pozira s svojo sestro.

Indira Ekić je v šovu The Biggest Loser Slovenija izgubila skoraj 30 kilogramov in prišla vse do velikega finala, kjer je bila edina ženska predstavnica. Tudi mesece po koncu šova je njena postava še vedno zavidanja vredna, Indira pa vedno rada stopi pred fotografske objektive.

Nedavno je nastalo tudi nekaj profesionalnih fotografij z njeno sestro, Miss Universe 2017 Emino Ekić. "Najino prvo skupno poziranje. Prva misel se mi porodi, oh kako sem ponosna na naju! Da naju ljudje in svet niso pokvarili, da je najina duša čista in da te imam neskončno rada," je Indira ganljivo zapisala na Instagramu in ob tem dobila številne všečke.

Indira na fotografiji naravnost žari in vidi se, da trenutno zares živi svojo pravljico. V šovu je izklesala svojo postavo in našla svojega srčnega izbranca, že nekaj časa je srečna v objemu osebnega trenerja Matica Kolenca, s katerim sta si ustvarila skupno gnezdece.