Indira Ekić: “Ob sebi potrebujem nekoga, ki me ne bo omejeval”

Indira Ekić: “Ob sebi potrebujem nekoga, ki me ne bo omejeval” (foto: MIMA) MIMA
24. 1. 2018

Edina finalistka šova The Biggest Loser Slovenija se je po finalnem odru sprehodila v obleki svoje sestre Emine. 26- letna Ptujčanka je iz konfekcijske številke 46 shujšala na številko 38.

Indira je na svoj uspeh zelo ponosna. Pravi, da je sama sebi dokazala, da zmore, poudarila pa je tudi, da če je uspelo njej, lahko uspe vsakemu. "Nisem vedela, kaj se dogaja, dokler nisem prišla domov. Da me spremlja toliko deklet, ki so mi priznale, da sem jim postala vzornica," je povedala Indira.

Včeraj se je shujšana tekmovalka oglasila tudi na Instagramu in vsem dekletom namenila posebno sporočilo: "Se opravičujem, ker ne morem vsaki odgovoriti na sporočilo. Hvaležna sem za vsako pohvalo in za to, da sem vaš vzor. Pojdite ven na svež zrak, naredite trening, jejte zdravo in hitro v posteljo. Imejte se rade! Tudi jaz vas imam!"

Za novo Lady je Indira priznala, da ji pišejo tudi fantje, ampak da se sedaj osredotoča bolj nase: "Spoznala sem, da sem močna ženska in ob sebi potrebujem nekoga, ki me ne bo omejeval. Seveda si želim partnerja, ampak takega, ki mi bo dal kvaliteto v življenju."

V novi Lady preberite tudi, ali je bivši partner Indiro že kontaktiral, kakšen je sedaj njen življenjski slog in s kom bo pustovala!