Indira Ekić ostaja čudovita in hvaležna za življenjske izkušnje

Indira Ekić ostaja čudovita in hvaležna za življenjske izkušnje (foto: Planet TV) Planet TV
8. 4. 2020

Indiro Ekić smo si dobro zapomnili iz šova The Biggest Loser Slovenija, v katerem je s pomočjo strokovnjakov spremenila svojo postavo in posledično še svoje življenje.

Slovenska javnost jo ima rada, tudi po koncu snemanja šova se je veliko pojavljala v medijih in vedno osupnila s svojim videzom in odločenostjo, da ostane na svoji poti zdrave prehrane in vadbe.

Kako je priljubljena, dokazuje tudi dejstvo, da ji na Instagramu sledi že 50.000 ljudi, kar je za naše razmere res čudovita števlika. Kar niti ne čudi, saj Indira rada poda kakšen nasvet in razkrije podrobnost ali dve iz njenega zasebnega življenja.

Ob tej priložnosti je objavila lepo sliko in se zahvalila svojim sledilcem. "Nikoli ne dovoli majhnim mislim, da te prepričajo, da so tvoje sanje prevelike.⁣ 50.000 krat hvala vsakemu posamezniku, brez vas ni mene ... it’s that simple. Nekaj delamo dobro, a ne? Ni mi zmeraj jasno kaj, but I like it moja insta family. Za vedno hvaležna za vrtiljak v mojem življenju, zaradi tega sem toliko bolj ponosna na sebe, da ostajam tak preprost človek kot sem. ⁣Nikoli in noben me ne more pokvarit. V tem norem svetu je to superpower. Rada vas imam. Indira "

Sledilci so bili veseli njenega iskrenega zapisa, odzvali so se z besedami pohvale in jo zasuli s komplimenti.