Indira Ekić pokazala svoj izklesan trebušček in opozorila na pomembno dejstvo

Indira Ekić pokazala svoj izklesan trebušček in opozorila na pomembno dejstvo (foto: Planet TV) Planet TV
20. 8. 2020

Nekoč tekmovalka v šovu The Biggest Loser, zdaj pa vplivnica, ki je marsikomu vzornica.

Ima železno disciplino, kar je dokazala s svojo preobrazbo, poleg tega pa je izjemno privlačno dekle. Zato ne čudi dejstvo, da njene objave na Instagramu vedno požanjejo veliko pozornosti. Kako je tudi ne bi? Indira Ekić je videti prav fantastično in vedno poskrbi, da je s svojimi slikami prava paša za oči, kar njeni sledilci zelo cenijo.

Tokrat so lahko občudovali Indirin izklesani trebušček, saj je oblekla kratki top, ki je razkril še njen vitek pas. V oči so nam je padlo modno in plisirano hlačno krilo, kos oblačila, ki ga ne vidimo prav pogosto, a njej odlično pristoji.

Hkrati je ravnala odgovorno in sledilce spomnila na pomembno dejstvo: v komentarju ob sliki je zapisala, da je treba piti čim več vode in tako poskrbeti za svoje telo, hkrati pa jih je pozvala, naj ne kupujejo preveč plastičnih steklenic - dovolj bo samo ena, in ta naj bo kar se da kakovostna. "Okolje ti bo hvaležno," poudarja Indira. Ob tem lahko samo rečemo: bravo! Je ena od tistih znanih osebnosti, ki se zaveda odgovornosti do našega okolja, saj smo vsi odgovorni za njegovo ohranitev.