Indira Ekić že oblekla poročno obleko in tukaj so vse fotografije

18. 8. 2023
Deli
Indira Ekić že oblekla poročno obleko in tukaj so vse fotografije (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Vplivnica Indira Ekić je že oblekla poročno obleko in zdi se, da ji zares odlično pristaja in v njej je videti sanjsko.

Indira Ekić je svojega srčnega izbranca spoznala v šovu The biggest loser Slovenija, kjer je bil eden od pomožnih trenerjev in iskrica med njima je hitro preskočila, njuna ljubezen pa je še danes trdna in nedotakljiva. Z Maticem Kolencom se zdita zares trden par, nedavno pa sta skupaj sodelovala tudi v šovu Super par, kjer sta na koncu tudi zmagala in si prislužila lepo nagrado.

Nina Osenar pokazala, kako se po štirih letih hude izgorelosti zares počuti

Pred časom sta za potrebe modnega fotografiranja že skočila v poročne obleke in se postavila pred fotografski objektiv. Videti sta bila zares lep poročni par in mnogi so že takrat pomislili, da je čas, da pred oltar stopita tudi zares in si prisežeta večno zvestobo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A T I C (@kolencmatic)

Matic je takrat na svojem Instagram profilu zapisal, da poročni protokol že obvladata in s tem namignil, da bomo nekoč priča tudi čisto pravi pravcati poroki. Zdaj sta že nekaj časa tudi zaročena in poroka naj bi se zgodila na Baliju. "Moja ljubezen, moja opora, moje vse. Najboljši si! Nerealno hvaležna zate! Zaradi tebe je življenje lepše. Zdaj se greva pa poročit na Bali!" je že pred časom na Instagramu zapisala Indira, ki ne skriva, da z Maticem živi pravo ljubezensko pravljico.

No, prav gotovo bomo o poroki pravi čas obveščeni, Indira pa bo s sledilci prav gotovo delila vsaj kakšen utrinek. Že zdaj pa je jasno, da bo to njun najsrečnejši dan in da se ga oba že zelo veselita.

Bonus video: Pogovor z Ano Roš.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu