Indira Ekić in Matic Kolenc sta se januarja zaročila, zdaj pa sta sporočila takšno novico, tukaj so podrobnosti

7. 12. 2023
Deli
Indira Ekić in Matic Kolenc sta se januarja zaročila, zdaj pa sta sporočila takšno novico, tukaj so podrobnosti (foto: Screenshot/Indira Ekić)
Screenshot/Indira Ekić

Vse se zdi, da bosta kmalu spisala še eno poglavje v njuni ljubezenski zgodbi. Indira Ekić in Matic Kolenc bosta kot vse kaže že prav kmalu poročena.

Indiro Ekić je Slovenija spoznala v šovu The Biggest Loser Slovenija, verjetno pa si postavna plavolaska ni mislila, da ji bo šov tako zelo spremenil življenje. V šov je prišla stopit kilograme, dobila pa je še veliko več in vse se zdi, da je bila odločitev za nastop v šovu še kako pravilna, saj, ko danes gleda nazaj, ve, da se je tam pravzaprav začela njena ljubezenska pravljica, ko ji je Matic Kolenc ukradel srce. 

"V resničnostnem šovu je Matic sodeloval kot osebni trener, Indira pa kot tekmovalka. V oddaji sva imela strogo profesionalen odnos, Indira si takrat niti ni mogla predstavljati, da bi kot plus size ženska hodila z osebnim trenerjem. Nato pa so se najine poti znova križale med pripravami na finale šova. No, čez en mesec sva že začela živeti skupaj. Usoda," sta pred časom povedala za POP TV.

Indira je prišla vse do finala in stopila skoraj 30 kilogramov. V šovu pa je spoznala tudi svojega srčnega izbranca, pomožnega trenerja Matica Kolenca, s katerim sta danes srečna in zaljubljena do ušes. Nedavno mu je Indira znova javno izpovedala ljubezen, na Instagramu je zapisala: "Nič na svetu ni vredno, če nisi srečen. Ljubim te Matic." Vse se zdi, da je Indira spisala zares lepo ljubezensko pravljico.

Preberite še: Našli smo fotografijo, kjer je bila Anamaria Goltes že nekaj časa noseča

A to še ni vse, par je nedavno tekmoval tudi v resničnostnem šovu Super par in dobil glavno nagrado. "Najina definicija super para je zagotovo, da se morata zelo dobro poznati, ne glede na to, kako dolgo sta kot par skupaj. Da znata zelo dobro komunicirati, biti iskrena drug do drugega in se sprejemati točno takšna, kakršna sta. Si seveda zaupati in se spoštovati," sta takrat povedala za POP TV.

Zdaj pa se odpravljata na Bali, kjer bosta svojo ljubezen kronala tudi s poroko. "Sedaj sva karte kupila, kar za enkrat veva pa je, da bo vse skupaj zelo preprosto. Na Bali bova odpotovala sama in najverjetneje se bova nekje na lepi plaži poročila. Nočeva nekega pompa, nekaj stvari bo zagotovo spontanih," je za Njena.si povedal Matic, ki seveda ne skriva, da si tega koraka že nekaj časa oba močno želita.

Ko sta sodelovala v šovu Super par nista skrivala, da imata velike načrte, ki jim jih prav gotovo številni zavidajo in nista skrivala, kje se vidita čez 5 let. "V skupnem domu, finančno svobodna, s hčerkico in sinčkom," sta takrat povedala za POP TV in tudi povedala, kam bi vložila denar, če bi zmagala. "Vložila bi denar za nakup hiške." Zmaga je seveda prišla, prav gotovo pa tudi hiška ni več daleč.

Preberite še: Kraljica Maxima oblekla takšno večerno obleko, kot jo pri Kate Middleton verjetno nikoli ne bomo doživeli

Bonus video: Imitator in akademski glasbenik Tilen Artač je v tokratnem podkastu 1, 2, 3 … bis! gostil dva zelo zanimiva sogovornika. Prvi je infektolog, pediater, scenarist, dramatik in glasbenik Marko Pokorn. Druga pa Mojca Fortin, odlična violinistka, članica prvih violin Slovenske filharmonije in mama dveh otrok, ki ju vzgaja v ljubezni do klasične glasbe. Prav ta je bila v središču njihovega pogovora, tudi z vidika njenih zdravilnih učinkov.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan