Indira Ekič "pridelala" 5 kilogramov!

Indira Ekič "pridelala" 5 kilogramov! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
2. 4. 2018

Nekdanja kandidatka in finalistka lanskega šova TBL Indira Ekič se je razveselila novega izziva.

Zasedla je namreč komentatorsko mesto v oddaji Od težaka do junaka, kjer ob osebnem trenerju Andreju Milutinoviču in radijcu Tadeju Briclju komentira izzive novih tekmovalcev.

"Zdi se mi, da bo ves šov veliko bolj napet, kot je bil lani. Več poudarka bo na izzivih in všeč mi je to, da se bodo izzivi dogajali po vsej Sloveniji, ne zgolj v Ljubljani in na Vrhniki, kot je bilo pri nas," je povedala Indira.

"Zdi se mi, da niso izbirali konfliktnih tekmovalcev, res pa je, da se bodo po nekaj tednih, ko bodo lačni, zagotovo pojavila kakšna trenja in nepredvideni preobrati." Indira je iz šova odnesla zelo pozitivno izkušnjo, ki ji je popolnoma spremenila življenje. Našla si je ljubezen in se preselila v Ljubljano. "

Z Maticem (trenerjem v šovu TBL) sva se preselila skupaj in počneva veliko stvari. Danes lahko rečem, da mi je šov odprl povsem nova vrata," doda Indira, ki pa nam je tudi zaupala, da se je zredila za pet kilogramov. "Še vedno treniram in na zadnjem tehtanju sem pridobila pet kilogramov. Predvsem mišične mase. Je pa res, da je nekaj naredila tudi voda. Ko smo se v šovu merili, smo bili povsem dehidrirani. Ampak glavno je, da se še vedno počutim odlično!"

Besedilo: MIMA // Foto: Igor Zaplatil