Indira Ekić priznala, da ji je karantena prišla do živega in da je pojedla cel predal čokolade

Indira Ekić priznala, da ji je karantena prišla do živega in da je pojedla cel predal čokolade (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
1. 4. 2020

V času, ko svetu vlada koronavirus, tudi v Sloveniji ostajamo v karanteni, Indira Ekić pa je priznala, da se ji zgodijo tudi slabi dnevi.

"Kaj početi med karanteno?" je svoj zapis na Instagramu začela Indira Ekić, ki jo je širna Slovenija spoznala v prvi sezoni šova The Biggest Loser.

"Karkoli si želiš! Vključno z nič. Početi nič je tudi okej. Okej je tudi, če si pshično low, medtem, ko drugi veselo objavljajo nove podvige, treninge in uspešno preživete dneve."

"Vse je okej. Pridejo dnevi, ko prehodim visoke hribe z največjim zagonom, generalno pospravim stanovanje, naredim orng trening in zraven še skuham."

"Včeraj sem pa živčno pojedla predal poln čokolad in preživela cel dan v pižami in gledala 12ur serije, psihično čisto low, pripravljena na kreganje, žalostna ker pogrešam družino, kavo s prijateljicami in objeme."

"Temu se reče ravnotežje," je svoj zapis končala Indira in verjetno jih ne bo malo, ki se bodo našli v njenem zapisu, saj imamo trenutno vsi vzpone in padce, boljše in slabše dneve.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaj početi med karanteno? KARKOLI SI ZAŽELIŠ! VKLJUČNO Z NIČ! POČETI NIČ... je tudi okej. 😆⁣ ⁣ Okej je tudi, če si pshično low, medtem, ko drugi veselo objavljajo nove podvige, treninge in uspešno preživete dneve.⁣ ⁣ Vse je okej. Pridejo dnevi, ko prehodim visoke hribe z največjim zagonom, generalno pospravim stanovanje, naredim orng trening in zraven še skuham.. ⁣ ⁣ Včeraj sem pa živčno pojedla predal poln čokolad in preživela cel dan v pižami in gledala 12ur serije, psihično čist low, pripravljena na kreganje, žalostna ker pogrešam družino, kavo s prijateljicami in objeme. ⁣ ⁣ Temu se reče balance 😆⁣ ⁣ Kako pa ti hendlaš karanteno?⁣ ⁣ #qarantine #corona #stayathome #feelings #losingmyshit

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on