Indira Ekić priznala, da so bili treningi s srčnim izbrancem tako težki, da je komaj hodila

Indira Ekić priznala, da so bili treningi s srčnim izbrancem tako težki, da je komaj hodila (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
10. 9. 2019

Indiro Ekić je širna Slovenija spoznala v šovu The Biggest Loser Slovenija, po koncu šova pa še vedno goji izjemno zdrav življenjski slog.

Indira Ekić je v šovu The Biggest Loser Slovenija prišla vse do finala in izgubila skoraj 30 kilogramov. Danes še vedno ohranja vitko postavo, še več, zdi se, da njena postava še nikoli ni bila tako izklesana.

V zadnjih tednih je še posebej veliko trenirala, saj je s srčnim izbrancem in osebnim trenerjem Maticem Kolencem delala na posebnem projektu, ki jo je dodobra izmučil. "Snemala sva vsak dan, komaj shodila, muskelfiber čutim v mišicah, za katere sploh nisem vedela, da jih imam. Končno lahko rečem, da je posneto in da komaj čakam, da vam vse pokažem! Torej nimate izgovorov, da ne morete trenirati. Vse kar rabite je dobra volja in dostop do interneta kjerkoli in kadarkoli," je na svojem Instagram profilu ponosno zapisala Indira.

Indira je v zares odlični formi in številni ji zavidajo njeno odlično kondicijo. Meseci truda v telovadnici so se še kako obrestovali, saj je videti naravnost fantastično, njen fant Matic Kolenc pa ne bi mogel biti bolj ponosen na svojo srčno izbranko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The week is yours! Own it ✅ . . Kmalu na voljo video vadbe pod vodstvom @matickolenc_reset 🔥 snemala sva vsak dan, komaj hodila, muskelfiber čutim v mišicah, katerih sploh nisem vedela, da jih imam 😆 . . Končno lahko rečem, da je posneto in da komaj čakam, da vam vse pokažem! 😍 Torej nimate izgovorov, da ne morte trenirat 😆 Vse kar rabite je dobra volja in dostop do interneta 🌸✅ kjerkoli in kadarkoli. ❗️Stay tuned ❗️ . . Ljubljana, začenja se nova sezona vodenih in osebnih treningov pod vodstvom @matickolenc_reset kontaktiraj ga in ne čakaj novoletnih zaobljub! . 🔥🔥Get your ass fit, move your body 🔥🔥🔥 . . . #fit #video #workout #motivation #enemon #monday

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on