Indira Ekić razkrila načrte za leto 2019!

Indira Ekić razkrila načrte za leto 2019! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
31. 12. 2018

Ena najvidnejših in najuspešnejših kandidatk resničnostnih šovov Indira Ekič je dober primer, da se s trdno voljo lahko doseže res veliko. 

Poleg izgube kilogramov je letošnje leto zaznamovala tudi ljubezen in številni novi izzivi. Indira si bo letošnje leto dobro zapomnila, saj pravi, da je bilo zanjo najuspešnejše.

“Nikoli v življenju ne bom pozabila finalnega tehtanja v oddaji The Biggest Loser, svojega prvega uspešno izpeljanega masterclass ličenja pred množico ljudi, čeprav me je vedno bilo strah javnega nastopanja, uspešnega projekta z Enemonom … Uspešno namreč nadaljujemo zgodbo, ponosna sem, da sem obraz branda in seveda, najlepše leto z mojim Maticem,” pove Indira, ki se v novo leto podaja z novimi izzivi.

“Ne bom razkrivala svojih načrtov, sem pa tako neučakana, da bi najraje vsem povedala! Je pa seveda povezano z mojo največjo strastjo – ličenjem. Svoje znanje nadgrajujem predvsem v poročnih stilih ličenja, saj je po tem tudi največ povpraševanja,” še dodaja Indira.

Indira bo silvestrovo preživela v družbi svojega izbranca Matica, s katerim sta si ustvarila dom. “Prvo leto je bilo, vsaj zame, magično, zraven Matica sem osebnostno tako zrastla, zaradi njega sem boljši človek. Z njim me ni strah prihodnosti, saj se počutim varno. Za leto 2019 načrtujeva selitev v večje stanovanje. Predvsem želiva živeti zdravo in kakovostno, najpomembneje pa je, da se imava še naprej brezpogojno rada in da sva resnično srečna drug ob drugem. Da rasteva in se veseliva uspehov,” doda Indira, ki pa ima še eno skrito željo.

A na to bo še morala počakati. “Oba si zelo želiva otrok, ampak vse ob svojem času, pred nama so namreč veliki projekti in žal si še ne predstavljava, da bi mogla ob vsem tem skrbeti tudi za otroka.”

Besedilo: MIMA // Fotografije: Art Box Photography Stajling, Primož Predalič