Indira Ekić razkrila svoj recept za boljšo zvezo: Z njenim Maticem sta se vnovič povezala

Indira Ekić razkrila svoj recept za boljšo zvezo: Z njenim Maticem sta se vnovič povezala (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
16. 7. 2020

Čas počitnic je tudi čas, ki si ga vzamemo zase in uredimo razne stvari ter tudi odnose.

To je področje, za katero nam v napornem vsakdanjem tempu zna hitro zmanjkati časa. Tega se dobro zaveda postavna Indira Ekić, ki je svojim sledilcem razkrila svoj recept, kako se vnovič povezati s partnerjem.

"Rabila sem ta kratek oddih za dušo, za naju z @matickolenc_reset da se spet poveževa in preburkava rutino vsakdana. Plavala, jedla, uživala, napolnila baterije za nove zmage," je zapisala Indira.

Ob tem je objavila svojo sliko, na kateri lahko občudujemo njeno postavo v svetlo vijoličnih kopalkah, ki ji izjemno lepo pristojijo. Ni dvoma, da je bil tudi njen Matic navdušen nad svojo izbranko, ko jo je zagledal v njih, tako kot so bili navdušeni njeni sledilci na družbenem omrežju, ki so ji namenili številne pohvale.

Mi pa jo pohvalimo za tako iskren zapis, ki bo morda marsikomu vzpodbuda, da se loti prevetritve svojih odnosov - pa naj bodo to partnerski ali prijateljski.