Indira Ekić razkrila svoj skrivni recept za lepo postavo

Indira Ekić razkrila svoj skrivni recept za lepo postavo (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
24. 7. 2019

Indira Ekić tudi zdaj, ko je šova The Biggest Loser Slovenija že davno konec, še vedno ohranja čudovito postavo.

Indira Ekić je v šov The Biggest Loser prišla, ker si je želela popolne preobrazbe. V šovu je vztrajno topila kilograme in prišla vse do finala, dan danes pa ohranja vitko postavo in še vedno živi izjemno zdravo.

Nedavno je s svojimi sledilci in oboževalci na Instagramu delila, kakšen je njen recept za fit telo. Indira je pokazala vaje, ki njej najbolj pomagajo, da ohranja vitko linijo in jo ves čas držijo v formi.

Vidi se, da Indira na treningih zares uživa, saj jo je ves čas krasil prešern nasmeh. No, rezultati so še kako vidni, njena postava je iz dneva v dan lepša in bolj definirana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In tukaaaaaj je prvih 5 vaj z @peachbootyplan elastiko!! . . 🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 Vsako vajo ponovi 20x za začetek 5 rund ✌️😆 . . 🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 . Za vas bo mogoče tole le še en video treninga.. jaz pa postanem čustvena 😭😆 i know, malo sem čudna. Ampak ljudje pozabijo, da je tole zame novo telo, da sem komaj na tem snemanju videa ugotovila, da so moje roke dovolj močne, da lahko naredim skleco..tisto ta pravo, moško :D . . . 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 . . Doma še vedno nimam ogledala, na katerem bi se lahko videla s celega, zato je lepo videti na vsake toliko časa, da se trud, vztrajanje in treningi poplačajo ✌️ . . Proces je mučen in preklemano počasen ampak, ko pogledaš nazaj kaj vse si dosegel, sem faking ponosna nase 😆💪 . . Don’t lose your hope my peeps! Keep on hustling 💪 . . Če še nimaš svoje elastike imam za vas kodo INDIRA15 za pooooopust! In ostal/a si brez izgovorov, začni že danes ❤️ . . . #peachbootyplan #peach #workout #motivation #transformation #fit

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on