Indira Ekić razočarana nad prijateljicami, ki rade opravljajo

Indira Ekić razočarana nad prijateljicami, ki rade opravljajo (foto: Planet TV) Planet TV
28. 6. 2019

Indira Ekić si ne želi časa zapravljati s tem, da bi na kavi opravljala druge ljudi.

"Delajte drugim, kar bi želeli, da drugi delajo vam. Vedno bolj opažam, da se ženske v družbi težko zadržimo, in pogovor sam nanese na opravljanje. Se zadržim in opažam prijateljici, ki z mano sedita na kavi. Način opravljanja pove veliko o nas samih. Lepe, postavne in uspešne ženske hitro označimo za slabe, ne da bi ji dali možnost, da bi jo spoznali. Bog ne daj, da je lepotno popravljena. Kako hitro obsojamo. Obsojen si že samo zaradi izgleda," je svojo iskreno izpoved začela Indira Ekić, ki jo je širna Slovenija spoznala v šovu The Biggest Loser, kjer je izgubila kar 30 kilogramov.

"Bolj, ko nekoga opravljaš, bolj se raven slabe energije povišuje in na koncu se boš sam počutil slabo. Poleg tega pa se vprašaj tudi, kako bi se ti počutil, če bi nekdo o tebi govoril grde stvari. Zamislimo se malo," je zaključila Indira.

Verjetno je njen zapis dober opomnik in izziv za vse nas, da na naslednji kavi s prijatelji poskušamo razviti bolj kvaliteten pogovor, ki ne bo vseboval zgolj opravljanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Delajte drugim, kar bi želeli, da drugi delajo vam” . 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌 . . 🙄 Vedno bolj opažam, da se ženske v družbi težko zadržimo, in pogovor sam nanese na opravljanje.🤷‍♀️ . . Se zadržim in opažam prijateljici, ki z mano sedita na kavi. . Način opravljanja pove veliko o nas samih 😀 . Lepe, postavne in uspešne ženske hitro označimo za slabe, ne da bi ji dali možnost, da bi jo spoznali.. . . Bog ne daj, da je lepotno popravljena. Kako hitro obsojamo. Obsojen si že samo zaradi izgleda 😆 🙅‍♀️ . Zakaj je tako težko priznati, da je tista ženska bolj uspešna od nas samih? . . Zakaj se odločimo, da je zaradi tega ne bomo prenesli? Zavist je močnejša od nas samih. Zakaj ne moremo iskreno pohvaliti? . . Kako žalostno. Vsak ima probleme, samo nekateri jih boljše skrivajo. . . Nameni kakšno lepo besedo, ohrani svoj mir, pozitiva, polepšaj dan, nasmej se, pomagaj. ❤️ . . Svet že itak gre v narobe smer, bodimo prijazni. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ . . Bolj, ko nekoga opravljaš, bolj se raven slabe energije povišuje in na koncu se boš sam počutil slabo. . . Poleg tega pa se vprašaj tudi, kako bi se ti počutil, če bi nekdo o tebi govoril grde stvari. Zamislimo se malo ❤️ . En lep čudovit dan vam želim ❤️

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on