Indira Ekić: "S Henrikom nisva več prijatelja, blokirala sem ga na Facebooku!"

Indira Ekić: "S Henrikom nisva več prijatelja, blokirala sem ga na Facebooku!" (foto: facebook.com/indira.ekic) facebook.com/indira.ekic
18. 4. 2018

Indira Ekić, ki je v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija shujšala skoraj 30 kilogramov, se je nedavno znova srečala s Henrikom Lutzem, ki ji je pred meseci javno izpovedal ljubezen.

Indira Ekić in Henrik Lutz sta si v laseh že vse od prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija, ko ji je Henrik javno izpovedal ljubezen. Indira je bila takrat izjemno jezna, saj ji je bilo izjemno nerodno, kasneje pa sta imela v hiši The Biggest Loser Slovenija še kar nekaj kratkih stikov.

Zdi pa se, da se njun spor še vse do danes ni končal. Ko sta se nedavno srečala v komentatorski oddaji Od težaka do junaka, sta si izmenjala kar nekaj grobih besed, Indira pa mu je celo zagrozila, da bo potreboval zobozdravnika.

Po oddaji se je prepir še nadaljeval, na koncu sta se prepirala tudi na Facebooku, končni epilog pa je bil takšen, da ga je Indira blokirala na Facebooku, saj ni imela več energije, da bi še razpravljala o čemer koli. "Nisva več prijatelja na Facebooku, čisto zaradi moje mirne vesti. Čisto, da imam mirne živce, ker se mi ne da več ukvarjati s tem," je v oddaji Od težaka do junaka dejala Indira, ki se še nekaj časa ne želi srečati s Henrikom.