Indira Ekić se je odločila za take kopalke in v njih ponosno pokazala svoje bujne obline, oboževalci so navdušeni

Indira Ekić se je odločila za take kopalke in v njih ponosno pokazala svoje bujne obline, oboževalci so navdušeni (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
2. 8. 2021

Postavna vplivnica in lepotica se trenutno mudi na Ibizi, kjer se očitno res lepo zabava in nadvse uživa.

Indiro Ekić smo dodobra spoznali v priljubljenem šovu The Biggest Loser, v katerem ji je uspelo izklesati svojo postavo in izgubiti odvečne kilograme, ki so jo motili. Zdaj uživa s svojim partnerjem, sicer trenerjem Maticem Kolencem, in na družbenih omrežjih rada deli utrinke iz njenega življenja.

Tisti, ki ji sledijo, dobro vedo, da je prava modna vplivnica, ki predstavlja trende, tako na področju kozmetike, zdrave prehrane kot izbranih modnih kosov. Pri njej najdejo navdih številne dame, ki so rade okusno in modno oblečene. Zato je marsikatera komaj čakala, da izve, kakšne kopalke je Indira izbrala za to poletje.

No, lepotica se je z lepimi fotografijami oglasila z Ibize, kjer preživlja počitnice. Na prvi sliki jo lahko občudujemo v belih, enodelnih kopalkah z globokim dekoltejem in širokimi naramnicami, ki jih je dopolnila s krilom na preklop. Lase je zaščitila s pisano rutko, oči pa z modnimi očali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

To pa niso edine kopalke za to sezono - tudi druge so enodelne, a nekoliko bolj športne in pisane. V vsakem primeru pa se lahko mirno strinjamo, da ji oba modela pristojita kot ulita, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)