Indira Ekič (The Biggest loser Slovenija) posnela seksi fotke

Indira Ekič (The Biggest loser Slovenija) posnela seksi fotke (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
20. 11. 2018

Nekdanja udeleženka šova Indira Ekič si pred kakšnim letom še ni predstavljala, da se bo pokazala javnosti in svojim sledilcem na družabnem omrežju v seksi opravi. 

Tudi mi smo obnemeli, ko je objavila fotografije v zapeljivem seksi perilu. Indira je z izgubo skoraj 30 kilogramov naredila velik preobrat v svojem življenju. Od zapostavljenega dekleta, ki se ga je nekdanji partner sramoval, do samozavestne ženske, ki sveti, obdana z ljubeznijo in občudovanjem. Indira je številnim dekletom postala velika vzornica in tega se tudi sama zaveda. Zato s svojimi sledilci deli utrinke iz življenja, ki je vedno znova povezano z gibanjem in zdravo prehrano. Nedavno pa jim je predstavila še svojo nežnejšo plat. Tisto senzualno in čutno v seksi spodnjem perilu. “Zaželela sem si slikanja, ki bi bilo čutno, ženstveno in tako tudi smo naredili. Čeprav bi se še pred kakšnim letom fotografirala kar v puloverju, zaprta do vratu.”

Indira je svojo ljubezen našla na neki način že v šovu (njen Matic je pomočnik trenerja kandidatov šova TBL, o. p.) in prav Matic je tisti, ki jo v njenih odločitvah zelo spodbuja in podpira. “Čeprav za slikanje ni vedel,” prizna Indira. “Po tistem, ko je videl slike, ni prišel k sebi. Rekel je, zakaj ga nisem vprašala, ali bi dovolil. Seveda se je hecal in oba sva se na ta račun nasmejala. Nisem niti pomislila, da bi lahko bil ljubosumen. Saj so me že številni videli v kopalkah. Jaz sem mu potem odvrnila, da bi jaz tudi bila ljubosumna, če bi se on slikal zgoraj brez,” se še pošali Indira.Številne čestitke in pohvale so se usule na Indiro po tistem, ko je objavila seksi fotografije. “Vesela sem, da smo napletli z Lisco sodelovanje in še bolj ponosna, da so me povabili še k enem modnem izzivu,” je povedala Indira, ki se te dneve najbolj ukvarja s pripravo novih jedilnikov.

“Z Maticem pripravljava sodelovanje s podjetjem za prehrano. Naredili bomo jedilnike in treninge. Sama imam namreč veliko povpraševanja na družabnih omrežjih. Dnevno mi pišejo dekleta, kako se naj lotijo drugačnega načina življenja. Težko mi je odgovarjati vsaki posebej, čeprav se trudim. A zdaj bo lažje, saj bomo imeli različne pripravljene jedilnike in program. Na vsakem posamezniku pa bo, koliko se bo tega držal in kako mu bo slednje pomagalo. Najbolj me seveda pretresejo številne zgodbe, ki mi jih pišejo dekleta. Vsak dan dobim kakšno depresivno zgodbo, zgodbo žalosti in obupa. Seveda bi jim rada vsem pomagala, ampak enostavno ne zmorem. Morda bomo le tako lahko zajeli večji krog deklet, ki jim bodo tudi moji nasveti koristili,” še pove Indira.

Besedilo: MIMA // Fotografiji: osebni arhiv