Indira Ekić: "Tri mesece po finalu se borim z gorečo željo po sladkem in trpim!"

Indira Ekić: "Tri mesece po finalu se borim z gorečo željo po sladkem in trpim!" (foto: Planet Tv) Planet Tv
9. 4. 2018

Indira Ekić je v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija shujšala skoraj 30 kilogramov in je danes videti povsem drugače. Tri mesece po koncu šova pa bije težko bitko, saj si ves čas želi jesti sladkarije.

Indira Ekić v novi sezoni dogajanje v šovu The Biggest Loser Slovenija spremlja s komentatorskega stolčka v oddaji Od težaka do junaka. Kljub temu, da je v prvi sezoni prišla vse do finala in izgubila skoraj 30 kilogramov, se njena bitka s tem še ni končala. 

Indira se vsak dan posebej opominja, da mora pri mizi delati zdrave izbire, saj bi jo kaj hitro lahko zaneslo na stara pota, kamor pa se zagotovo noče več vrniti. V zadnjem času ji ves čas dišijo sladkarije, ki se jim vse težje upira. "Tri mesece po finalu se borim z gorečo željo po sladkem in trpim! Pomagajte mi!," je v oddaji Od težaka do junaka dejala Indira.

Komentator Tadej Bricelj je izpostavil nasvet dietetika Gašperja Groma in ji dejal, da naj ne poskusi niti ene same čokoladice, tudi proteinske ne, saj si "možgani zapomnijo, da je to sladkor in potem hlastajo po njem". Njen nekdanji sotekmovalec v šovu Aleš Hrvatin pa meni, da se lahko tudi malo prekršiš in poudarja, da smo si različni.

"Meni je čokoladica motivacija. Ves teden strogo treniram, ker vem, da si bom v nedeljo lahko privoščila tortico," je bila iskrena Indira, ki upa, da ji bo uspelo zadržati in ostati na pravi poti.