Indira Ekić: Ujeta v Grčiji

Indira Ekić: Ujeta v Grčiji (foto: osebni arhiv ) osebni arhiv
Vir: Nova
14. 8. 2018

Finalistka lanskega resničnostnega šova The Biggest Loser Indira Ekič je očitno pustila pečat pri Slovencih, saj so jo opazili tudi na njenem nedavnem dopustu na grškem otoku Santorin, kjer je bila s fantom, ki ga je tudi spoznala v šovu.

Indirina zgodba pred šovom je bila precej klavrna. Bila je debela in še celo fant jo je pustil zaradi tega. Po finalu v šovu pa se je njeno življenje popolnoma spremenilo. Izgubila je skoraj 30 kilogramov, odšla na lepotno korekcijo nosu in zasijala v objemu športnega trenerja Matica.

Njen tokratni obisk sanjskega grškega otoka je bil torej zaslužen, saj je garala vse leto. Tudi paparac nam je zaupal, da o debeluški ni več duha ne sluha: "S fantom sta zelo usklajena, vse počneta skupaj, on je morda na trenutek še preveč zaščitniški in pozoren do nje. Tako sem čakal in izkoristil priložnost, ko jo je za nekaj časa pustil samo na plaži in sem jo lahko hitro poskušal slikati. Upam, da se na fotografijah vidi, kako postavna je."

Ja, res se je izpopolnila, kar Indira priznava tudi sama. Poklicali smo jo in ji povedali, da je bila na otoku tudi tarča slovenskih paparacev, očitno oboževalca. Ni bila prav nič presenečena, saj jo gledalci šova še zdaj večkrat ustavijo, le redki tudi ogovorijo, tako da je slike z otoka Santorin, kjer vsako poletje dopustuje cela četica Slovencev, niso presenetile.

Turistični otok

Indira nam je zaupala, da sta z Maticem izkoristila počitnice in se odpravila na sončni in zgodovinski otok Santorini. "Otok je ena izmed turistično priljubljenih destinacij prav zaradi kikladske arhitekture," pove Indira, ki je bila navdušena nad belimi hiškami z modrimi okni. "Da ne govorim o ozkih uličicah in znamenitih kupolah, ki dajejo rajsko kuliso še posebej ob sončnih zahodih," pove Indira. Na otoku je našla nekaj trenutkov zase in se odpočila na čudovitih plažah otoka vulkanskega izvora. "Santorini je eden od najlepših grških otokov, za katerega domačini pripovedujejo, da je ostanek legendarne Atlantide. Še danes se vidi, kako je zahodni del otoka pogreznjen v morske globine, s katero je 1600 p. n. št. odnesel tudi takrat visoko razvito civilizacijo. Otok je obljubljena dežela številnih užitkov, ki jih najdeš tudi na plaži. Ali se zabavaš pri športnih aktivnostih ali pa zgolj uživaš. Vse je odvisno od tebe," pove Indira, ki si je z Maticem ogledala skoraj ves otok. "Otok ni velik in v enem tednu ga spoznaš po dolgem in počez. Ob tem pa seveda uživaš ob dobri hrani in gostoljubju domačinov." In pri tem je paparaci niso prav nič motili.

Besedilo: MIMA // Fotografije: osebni arhiv