Indira Ekić v kopalkah: Svoje bujne obline je pokazala na razkošnem dopustu

20. 4. 2023
Deli
Indira Ekić v kopalkah: Svoje bujne obline je pokazala na razkošnem dopustu (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Indira Ekić v teh dneh dviguje veliko prahu zaradi svojih kilogramov, saj ji je Nataša v šovu Super par očitala, da to ni zdravo za hormone in še kaj. A svoje obline Indira naravnost obožuje.

V šovu Super par je vse bolj vroče, predvsem pa se kratki stiki dogajajo na relaciji Indire in Nataše. Slednja namreč Indiri očita, da ima preveč kilogramov in da to ni zdravo za hormone in da se ves strah in vsa čustva zapisujejo v maščobi. No, vse pa se zdi, da je Indira s svojo postavo povsem zadovoljna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Lansko poletje jo je tako ponosno pokazala v enodelni kopalkah, ko je bila z dekleti na jadranju in zdi se, da je bila v njih videti zelo samozavestno. Vsekakor so ji kopalke zelo lepo pristajale, Matic pa svojo srčno izbranko obožuje v vsej njeni lepoti in se ne ozira na grde komentarje.

Matic in Indira sta se spoznala v šovu The Biggest Loser Slovenija, kjer je Inidra prišla vse do finala, on pa je bil takrat v šovu pomožni trener, njegova srčna izbranka pa je do finala izgubila skoraj 30 kilogramov.

Preberite še: Super par: Indira mora zaradi kilogramov zagovarjati tudi svojega Matica, tole mu očitajo!

  • Morda bi vas še zanimalo: Jure Knez in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vpetosti družine v poslovno sodelovanje, zakaj so mladi pomembni za razvoj in napredek podjetja ter kakšen mora biti vodja, da lahko ekipo pripelje do svetovnega uspeha. Nadvse zanimiva debata pa se je razvila tudi okoli teme, kaj uspeh sploh je. Vabljeni k ogledu!

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu