Indira Ekić v modnem kosu tega poletja: Poglejte si, kako čudovito pristoji njenemu ozkemu pasu, to boste hoteli imeti v omari!

Indira Ekić v modnem kosu tega poletja: Poglejte si, kako čudovito pristoji njenemu ozkemu pasu, to boste hoteli imeti v omari! (foto: Planet TV) Planet TV
4. 6. 2020

Pravijo, da svetlo rjava barva res ni za vsakogar, a na Indiri je videti naravnost čudovito.

Lepotica je izbrala modni kos, ki je že lani očaral modne privrženke. Gre za eleganten kombinezon s širokimi in nabranimi hlačnicami, ki nežno objame njene obline.

Je svetlo rjave barve z zanimivim pasom, ki še najbolj spominja na vrv. Je kot nalašč za prijetne poletne večere in primeren za različne priložnosti - dovolj eleganten za poslovna srečanja in ravno prav sproščen za prostočasna druženja.

Indira se je ob tej priložnosti še zahvalila svojim sledilkam in sledilcem ter jim namenila lep poklon, saj je zapisala: "Nihče te ne podpira tako kot prijatelj z družbenega omrežja, ki ga nikoli nisi spoznal. Hvala za support in vso ljubezen. Nerealno je, da smo tekom dveh let uspeli zgradit tako močno skupnost skoraj 91 % žensk! Ena močnejša od druge. Kraljice!"

Njena gesta je res lepa in zagotovo je ganila sledilke, ki so se odzvale s pohvalami na račun Indire. Kako se tudi ne bi? Indira se je spomnila na nekaj, kar sami prepogosto pozabljamo - zahvaliti se tistim, ki nam vedno stojijo ob strani in nas podpirajo pri naših odločitvah.