Indira Ekić v razpeti srajci pozdravlja iz postelje

Indira Ekić v razpeti srajci pozdravlja iz postelje (foto: Planet TV) Planet TV
12. 6. 2018

Indira Ekić, ki je v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija, izgubila skoraj 30 kilogramov, je osupnila v čudoviti beli srajci, ki poudarja njene bujne obline.

Indira Ekić trenutni živi svojo pravljico. Po koncu šova The Biggest Loser Slovenija je postala komentatorka oddaje Od težaka do junaka, že nekaj časa pa je neskočno srečna v objemu Matica Kolenca, ki ga je spoznala prav v šovu The Biggest Loser Slovenija.

V šov je vstopila po tistem, ko se je razšla s fantom, ki ji je dejal, da ga zaradi debelosti nič več ne privlači. Iz šova je prišla povsem prerojena, njena samozavest pa je trdnejša kot kdajkoli prej. Na svojem Instagram profilu pa je nedavno zapisala nekaj o tistem bolj "debelem" obdobju, kakor se je sama izrazila. "Prav zanimivo, da nimam dosti fotografij iz tistega "debelega" obdobja. Ampak se tudi brez njih spomnim, kako nesrečna sem bila. Niti ne zaradi mojega videza, ampak zaradi težkih občutkov, ki sem jih nosila v sebi," je svojo iskreno izpoved začela Indira.

"Nisem se dobivala s prijatelji, ker nisem hotela iz stanovanja med ljudi. Nisem imela kaj obleči. Jokala sem in jedla, moja rekreacija pa je bila razdalja med posteljo in hladilnikom. Tako sem si želela spremembe, rešitve, a kaj ko je v meni govoril glas: ''ne zmoreš''! Moje preteklo razmerje je bilo zaznamovano z nespoštovanjem, poniževanjem. Nisem se znala imeti rada, nisem se spoštovala, zato sem ostala v toksični zvezi. Bolelo je, oh kako zelo. Dokler ni bila čustvena bolečina tako močna, da je v meni nekaj kliknilo in sem se vpisala v šov The Biggest loser. Takrat sem izgubila fanta, a dobila sebe."

Na srečo so ti dnevi za Indiro le še preteklost, saj je njeno življenje danes povsem drugačno in obarvano s srečo in ljubeznijo.

Repost: @inbedwithklara ❤️ . Prav zanimivo, da nimam dosti fotografij iz tistega "debelega" obdobja. Ampak se tudi brez njih spomnim kako nesrečna sem bila. Niti ne zaradi mojega videza, ampak zaradi težkih občutkov, ki sem jih nosila v sebi. Nisem se dobivala s prijatelji, ker nisem hotela iz stanovanja med ljudi. Nisem imela kaj obleči. Jokala sem in jedla, moja rekreacija pa je bila razdalja med posteljo in hladilnikom. Tako sem si želela spremembe, rešitve, a kaj ko je v meni govoril glas: ‘’ne zmoreš’’! Moje preteklo razmerje je bilo zaznamovano z nespoštovanjem, poniževanjem. Nisem se znala imet rada, nisem se spoštovala, zato sem ostala v toksični zvezi. Bolelo je, oh kako zelo. Dokler ni bila čustvena bolečina tako močna, da je v meni nekaj kliknilo in sem se vpisala v šov The Biggest loser. Takrat sem izgubila fanta, a dobila sebe. (Nadaljevanje zgodbe si lahko preberete na @inbedwithklara, čudovita punca, ki vsako popolno fotko dopolni z realnimi zgodbami in pokaže svetu, da vsi imamo svoje strahove in probleme) You go girl ❤️

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on Jun 11, 2018 at 4:49am PDT