Indira Ekić z lepšim nosom!

Indira Ekić z lepšim nosom! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
19. 2. 2018

Finalistka šova Indira Ekić že doživlja prve pozitivne spremembe po koncu sodelovanja v šovu The Biggest Loser. Po izgubi 30 kilogramov pa je zdaj storila še korak dlje in se prepustila rokam lepotnega strokovnjaka Andreja Testena.

Indira se je odločila za še eno spremembo. Kljub vsem uspehom in odzivom, ki jih je doživela zaradi zmanjšanja teže, je zdaj pristala še na operacijski mizi in se prepustila rokam lepotnega kirurga.

"Odločitev ni bila težka, saj sem si to zelo želela," je priznala Indira, ki si je spremembo zaželela prav na obrazu. "Nimam nič proti lepotnim popravkom. Konec koncev vsaka ženska sprejema svoje odločitve. Pomembno je, da se vsaka počuti dobro v svoji koži," še doda Indira. "Menim, da so danes kirurški posegi nekaj popolnoma običajnega, čeprav sem sama privrženka naravnega videza. Če pa se že odločiš za ta korak, naj bi bilo to v mejah normale."

Po šovu na operacijo

Motila jo je grbica na nosu

Po izgubi kilogramov je Indira postala veliko bolj samozavestna. Piko na i pa je dodala še lepotna operacija, s katero je popravila nos. "Ženska se mora znati ceniti in biti samozavestna. To je ključ do sreče. Tovrstni lepotni popravki pa prispevajo k tisti piki na i. S svojim videzom in telesom sem zadovoljna in ničesar več ne bi spremenila. Res pa je, da me je na nosu motila grbica."

Čeprav je tovrstna operacija lahko boleča, je Indira proučila zadevo in se po tehtnem posvetu z lepotnim strokovnjakom odločila za poseg. "Zaupala sem lepotnemu kirurgu dr. Testenu. Vzel si je čas zame, vse sva temeljito proučila, stal mi je ob strani za kakršnakoli vprašanja. Navdušil me je s svojo profesionalnostjo. Na koncu nisem bila niti malo skeptična, komaj sem čakala na ta poseg." 

Besedilo: Mima // Foto: osebni arhiv in MIMA