Indira Ekić zase izbrala zelooo hude kopalke, v njih je videti kot prava diva, barva in kroj sta izvrstna

19. 6. 2023
Deli
Indira Ekić zase izbrala zelooo hude kopalke, v njih je videti kot prava diva, barva in kroj sta izvrstna (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Ooo, res je prava lepotica, se vam ne zdi?

Indira Ekić in njen Matic Kolenc sta odnesla zmago v prvi sezoni šova Super par, ki so ga gledalci lahko celo pomlad spremljali na POP TV-ju. Za zmago se je sicer borilo osem parov, a odnesla sta jo prav onadva. Kmalu po koncu šova je Indira na Instagramu objavila posnetek, s katerega je razvidno, da sta se skupaj z njenim izbrancem in prijateljicami odpravila na krajši potep z barko.

Preberite še: Saša Lendero do zdaj ni veliko govorila o ločitvi, zdaj pa je na dan prišlo tole

Če je kdo pričakoval, da si bo Indira zdaj vzela čas za oddih, se je zmotil. Mojstrica ličenja je še kako aktivna na družbenih omrežjih in je prava spletna vplivnica, saj se številne rade zgledujejo po njej, ko gre za make-up. In očitno snuje nekaj novega, če sklepamo po njeni nedavni objavi.

A pozornost ni požela le napoved novega produkta, temveč Indirina oprava. Oblekla si je namreč čudovite, živo rdeče kopalke, v katerih je njen bujni dekolte v prvem planu. Sama je s svojo postavo zadovoljna, čeprav so na njen račun letele tudi kritike o odvečnih kilogramčkih, a ona se s tem ne obremenjuje preveč. Pomembnejše se ji zdi, da se v svoji koži počuti dobro, in v bistvu je to vse, kar šteje.

Preberite še: Ste že videli to obleko Indire Ekić, o kateri zdaj govori cela Slovenija?!

In zagotovo je med skrivnostmi njenega bleščečega videza tudi to - zadovoljstvo s sabo in svojim življenjem, se vam ne zdi? Poletje bo za njo očitno vsaj delno delovno, a v tem uživa, saj rada ustvarja. Z Maticem, s katerim sta zaročena, sta že napovedala, da si bosta počitnice vzela pozimi in se podala v južne kraje. Kdo ve ... Morda presenetita tudi s poroko?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Poglejte si še: Blaž Švab in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o tem, da imamo kot družba veliko težav z izražanjem čustev, o fenomenu Noč Modrijanov in ohranjanju skromnosti.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk