Indira Ekić že pozabila na Kristjana, zdaj njeno srce greje postavni Matic Kolenc

Indira Ekić že pozabila na Kristjana, zdaj njeno srce greje postavni Matic Kolenc (foto: facebook.com/indira.ekic) facebook.com/indira.ekic
12. 3. 2018

Indira Ekić, ki smo jo spremljali v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija, ni nič več samska. Srce postavne Ptujčanke je ogrel čedni trener Matic Kolenc.

Indira Ekić je v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija izgubila skoraj 30 kilogramov in je danes videti povsem drugače. V šovu ji ni manjkalo oboževalcev, že v prvi oddaji ji je pred celotno Slovenijo ljubezen izpovedal sotekmovalec Henrik Lutz, kasneje pa se je zapletla v romanco s priljubljenim Kristjanom Grünerjem, s katerim sta v šovu skupaj preživela vsak prosti trenutek.

Mnogi so ugibali ali se bo njuna romanca nadaljevala tudi potem, ko se bodo ugasnile televizijske kamere, a kot vse kaže, je Indira že davno pozabila na nanj, saj je že nekaj časa srečna v objemu osebnega trenerja Matica Kolenca.

Indiri pa ne cvetijo rože le na ljubezenskem področju, že kmalu jo bomo lahko spremljali v vlogi komentatorke v oddaji Od junaka do težaka, kjer bo budno spremljala dogajanje v drugi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija in se preizkusila v povsem drugačni vlogi, kot smo jo bili vajeni gledati do zdaj.

Sicer pa lahko več o Indiri Ekić in njeni romanci preberete v novi številki revije Nova, ki vas že čaka na prodajnih mestih po celi Sloveniji!

Nova naslovnica