Indira Ekić že pozabila na Kristjana, zdaj njeno srce greje postavni Matic Kolenc

12. 3. 2018
Deli
Indira Ekić že pozabila na Kristjana, zdaj njeno srce greje postavni Matic Kolenc (foto: facebook.com/indira.ekic)
facebook.com/indira.ekic

Indira Ekić, ki smo jo spremljali v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija, ni nič več samska. Srce postavne Ptujčanke je ogrel čedni trener Matic Kolenc.

Indira Ekić je v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija izgubila skoraj 30 kilogramov in je danes videti povsem drugače. V šovu ji ni manjkalo oboževalcev, že v prvi oddaji ji je pred celotno Slovenijo ljubezen izpovedal sotekmovalec Henrik Lutz, kasneje pa se je zapletla v romanco s priljubljenim Kristjanom Grünerjem, s katerim sta v šovu skupaj preživela vsak prosti trenutek.

Mnogi so ugibali ali se bo njuna romanca nadaljevala tudi potem, ko se bodo ugasnile televizijske kamere, a kot vse kaže, je Indira že davno pozabila na nanj, saj je že nekaj časa srečna v objemu osebnega trenerja Matica Kolenca.

Indiri pa ne cvetijo rože le na ljubezenskem področju, že kmalu jo bomo lahko spremljali v vlogi komentatorke v oddaji Od junaka do težaka, kjer bo budno spremljala dogajanje v drugi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija in se preizkusila v povsem drugačni vlogi, kot smo jo bili vajeni gledati do zdaj.

Sicer pa lahko več o Indiri Ekić in njeni romanci preberete v novi številki revije Nova, ki vas že čaka na prodajnih mestih po celi Sloveniji!

Nova naslovnica

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk