Indira Ekić želi s preobrazbo bivšemu pokazati, kaj je izgubil

Indira Ekić želi s preobrazbo bivšemu pokazati, kaj je izgubil (foto: Planet Tv) Planet Tv
18. 10. 2017

Petindvajset letna Ptujčanka, tekmovalka v šovu The Biggest Loser Slovenija, se že vrsto let bori z odvečnimi kilogrami. Pravi, da je se je najbolj zredila, ko je pričela s študjem, na mesec je takrat pridobila tudi po 10 kilogramov.

Na rob obupa jo je pahnil bivši fant, ki jo je zapustil prav zaradi Indirine prekomerne teže. Najava oddaje The Biggest Loser ji je takrat predstavljala odrešitev in mlada tekmovalka se sedaj želi popolnoma prenoviti: "Čez tri mesece bi rada prišla ven kot nov človek, kot samozavestna ženska, ki bo nosila kratko krilo pred svojim nekdanjim fantom in mu pokazala, kaj je izgubil," je povedala za Siol.net.

Umetnica ličenja študirala na fakulteti za zdravstvene vede

Indira je razhod s fantom označila kot najbolj žalosten trenutek v svojem življenju, zapadla je v globoko žalost, močno jo je potrlo tudi spoznanje, da s takim načinom življenja ne sme nadaljevati. Velike stiske pa ni pokazala v njenem poklicem življenju, mlada Štajerka je namreč zelo uspešna vizažistka. Preden se je podala v boj za izgubo kilogramov, je naličila svojo sestro Emino, novo mis Universe Slovenije.

Emina ostro obsoja negativne komentarje, namenjene pogumni sestri

Indirina sestra je pred kratkim prejela laskavi naziv mis Universe Slovenija in se sedaj že pripravlja na svetovni izbor, ki bo novembra v Las Vegasu.

Lepotica se je na Facebooku odzvala na negativne komentarje, ki letijo na račun sestrine postave, nekateri uporabniki so jo namreč ozmerjali s "pujsom in čefurko". Zapisala je: »Stres in žalost vplivata na vsakega drugače. Res je, da Indira nima nobene hormonske bolezni, ampak to ni edini razlog, da se človek zredi. Vsi smo si različni in prav zato, ker ji je mar zanjo in njeno zdravje, se je vpisala na show The Biggest Loser Slovenija.«

Pravi, da se s sestro odlično razumeta in sta zelo povezani. Inidra je zanjo požrtvovalno skrbela, medtem ko sta šest let živeli v Avstraliji, bila ji je kot druga mama. Emina sedaj srčno upa, da bo njena najboljša sestra izgubila kilograme in si s tem povrnila izgubljeno samozavest.