Indira Ekić zelo neposredno o tem, kaj si misli o govoricah

Indira Ekić zelo neposredno o tem, kaj si misli o govoricah (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
15. 1. 2021

Mojstrica ličenja, ki smo jo dobro spoznali v šovu The Biggest Loser, kjer je doživela veliko preobrazbo, je s tem postala marsikomu prava vzornica.

Tega se postavna Indira dobro zaveda, zato s svojimi sledilci na Instagramu občasno deli kakšno pozitivno misel, ki prežene temne oblake in slabo energijo. Tokrat je objavila sliko, na kateri jo lahko občudujemo sredi zimske pravljice. Kot vedno je urejena, v oči pa je padel njen plašček, ki je navdušil s svojo barvo in krojem.

V zapisu pa se je lotila neprijetne teme - govoric, ki lahko prizadanejo. "Pusti jim, naj govorijo. Njihova mnenja niso tvoji problemi. Ti ostani prijazna, imej rada in ostani ti.
Ni pomembno kaj počnejo ali govorijo, ne drzni si podvomiti v svoje sposobnosti ali lepoto tvoje resnice. Just keep shining like you do," je bila odločna Indira.

Zagotovo se je tudi sama srečala z govoricami o sebi, zato dobro ve, kako hitro opraviti z njimi in odločno korakati po svoji poti. Sama je odličen dokaz za svoje besede, zato gre njen nasvet tudi upoštevati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)