Indira Ekić zna biti elegantna, a ji pristaja tudi bolj rockerski videz

Indira Ekić zna biti elegantna, a ji pristaja tudi bolj rockerski videz (foto: MMk) MMk
28. 3. 2018

Indiri Ekić gre trenutno v življenju vse kot po maslu. Najprej je shujšala nato se je zaljubila, zdaj pa cveti tudi njena medijska kariera.

Indira Ekić, ki je v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija shujšala skoraj 30 kilogramov, ima trentuno polne roke dela. V komentatorski oddaji šova Od junaka do težaka trenutno spremlja dogajanje v šovu The Biggest Loser Slovenija in vsakič znova osupne s svojo čudovito podobo.

Tokrat je presenetila z nekoliko bolj rokersko podobo, vse skupaj pa začinila s čudovitimi čeveljci z visoko peto, ki so odlično zaokrožili njeno celostno podobo.

Indira, ki je v šovu pridno topila kilograme, je po koncu šova pridobila nekaj kilogramov, a ne gre za tiste "prave kilograme". "5 kilogramov čiste misične mase," je dejala v šovu Od junaka do težaka, ko je stopila na tehtnico.

Vsekakor je videti odlično, prav tako pa se tudi počuti, kako se tudi ne bi, ko pa ji gre vse kot po maslu. Indira je namreč že nekaj časa srečna v objemu osebnega trenerja Matica Kolenca, ki je bil v šovu The Biggest Loser Slovenija pomožni trener, z Indiro pa pridno trenirata tudi po koncu šova.