Indira Levak zdaj objavlja single za singlom

Indira Levak zdaj objavlja single za singlom (foto: Indira Levak Press) Indira Levak Press
28. 3. 2018

Pevka Indira Levak, nekoč vodilna članica zasedbe Colonia, predstavlja tretji samostojni single z intrigantim naslovom »Greška mog života« (»Napaka mojega življenja«), za katerega je sama napisala tekst in s katerim se lahko poistovetijo mnogi. Za glasbo in produkcijo sta poskrbela Branimir Mihaljević in Denz. Po velikih uspehih s predhodnima singloma »Dođi« in »Dva luđaka« na Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori in v BiH, se zdaj predstavlja tudi vsem slovenskim oboževalcem, ki so komaj čakali na njej nov glasbeni izdelek, za katerega je posnela tudi videospot.

Kot je obljubila pred časom, Indira zdaj objavlja single za singlom, maja letos pa bo izdala svoj prvi samostojni album. Vsaka pesem je drugačna, a njena energija je prepoznavna na vseh, kar potrjuje karizmatičnost in moč te pevke. Indira gre v korak z glasbenimi trendi, a ni njihov suženj.

»Greška mog života" je močna pesem z urbano produkcijo, ki je zapakirana v posebnost mojega glasbenega izročila. Branimir in Denz sta spet ustvarila odlično pesem, pri temu pa sta upoštevala vse moje prošnje in želje. Točno sem vedela, kakšen zvok si želim in kako močne besede morajo biti, ki ga spremljajo. Vsak je v življenju naredil kakšno napako, a iz napak se učimo, mar ne,« je izjavila karizmatična Indira, ki je posnela tudi spot za to pesem v Galovcu, v družinskem podjetju, ki je bil odlična kulisa za omenjeni spot.

Spot je režiral Danijel Tipura, za styling je poskrbela Martina Sporiš, za Indirino glamuroznost pa je poskrbel pravi team strokovnjakov ličenja. Ob Indiri v spotu plešejo plesalci K Teama. Gre za prvi Indirin kontakt z aerial hoopom, veščino plesa na obroču, kar jo je navdušilo. Več lahko vidite v videospotu „Greška mog života".

Indira Levak se je namreč po 21 letih odločila, da bo šla na samostojno glasbeno pot, o kateri je že dolgo razmišljala. Komaj je čakala pesmi novih avtorjev in zdaj ima za sabo že tri samostojne single pred prvo ploščo, ki jo bo izdala maja letos. Odločitev ni bila lahka, a je prinesla mnogo novih izzivov in zadovoljstva. Energična in pozitivna Indira tako ponuja svoji zvesti publiki v regiji pesmi, ki so ji prav tako pisane na kožo in s katerimi še naprej navdušuje svoje oboževalce. Za sabo ima 12 albumov v zasedbi Colonia na katere je prav tako ponosna, saj je vanje vložila ogromno energije in dela. Še naprej pa nastopa v spremstvu didžeja in svojih plesalk, predstavlja pa se s pesmimi iz preteklosti, kot tudi novimi. Pri temu ji zelo pomaga mož Miro, ki je zdaj v vlogi njenega managerja in jo podpira pri vsakem koraku. S timom je tudi ustvarila uradno pesem za evropsko rokometno prvenstvo EURO 2018, zanjo je napisala tekst, pod pesem pa sta se podpisala Denz in Branimir Mihaljević. Kot pravi, je po naravi tudi sama navijačiča. Pred njo pa so tudi pesmi v Angleškem jeziku, ki se jih pogumno loteva in brez treme. Že močno orje ledino na Hrvaškem, BiH in v Srbiji, iz ljubezni do slovenskega občinstva pa se je odločila, da se bo predstavila tudi nam in že kmalu boste lahko slišali njene nove pesmi na izbranih radijskih postajah v Sloveniji.